Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
canım yaaa ne diyecem bilmiyorum yaa rabbim yardımcın olsun

Dua edin ahalliii yarın mezun olayım artıkkk
ca73c9dee562f1ed3a7ff56827b12214.gif
:D

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
Hande canım çok geçmiş olsun..
Belki başka bir doktorun daha fikrini alsan?
Eğer yine yatış verirlerse belki o ortamdan uzaklaşmanın tedavi sürecini olumlu etkileyeceğini düşündükleri içindir ve hakkında hayırlısı olur..
Sürekli seni rahatsız eden seyler etrafındayken ne kadar iyileşebilirsin ki? Kafanı toparlamana yardımcı olur umarım..

amin waytım
umutsuz değilim en azından
düzelicem diyorum kendime
bu korkular bu kaygılar ömür boyu gelmeyecek peşimden
annem çok kızdı
dünya küfürler sayıyor
seni mahvettiler diye.Annem çık gel diyo mesela ama nereye çıkıp gideyim alkolik babayla daha zorlaşır işler

en çok üzüldüğüm konuda eşimin hiçbişeyden haberi yok
ve ben paylaşamıyorum
çünkü biliyorum ki şak diye deli damgasını yapıştıracaklar.
Annen babandan boşanmaz mi hukuksal haklarını eşinden alsan ustune bulunduğun ilçesi kira yardımı erzak yardımı yakacak yardımı maddi yardım veriyor kuzum basvursan annen çocuğuna baksa sende calissan balım olmaz mı ya

İşte yoğundum bugün bebişim. Ay çıkışta da migrosa kadar yürüyeyim dedim .
bi de deniz börülcesi gördüm ufo görmüş masum köylü misali 2 bağ almışım
Eve geldim yıkadım temizledim filan. öööggghhh tuzlu la bu. Hiç tuz eklememiştim oysa ki
Şu an tüm deniz suyunu içmiş gibiyim:eğlence:
Sen urfalısın ya senin neyine deniz börülcesi filan di mi:sinirli:
Antin kuntin şeyler aldım yavrum hatta belki izin verirsn diye yulaflı ve tam buğday unlu makarna da aldım:KK53:
:D:D:D:D sen urfa bağrından kop gel egeli gibi deniz börülcesi yemeye çalış.. senin neyine :D
9 mayıs menüsü

9.00: Peynirli omlet, domates,salatalık, 5 zeytin, 2 dilim tb ekmeği

15.00: 5 kaşık salatalıklı yoğurtlu haşlanmış tavuk

18.30: 5 tavuk köfte, 1 bardak ayran

Su: 3 litre
Spor : 40 dk eliptik, 40 dk tempolu yürüyüş, ip atlıycam birde

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Nare83 Nare83
ortimmmmmmmmmmmm sen harikasın yahu aynen devaaam
Kıskanma çalış seninde olur:KK53::KK53:

Hani menü spor bildirimleri, otur 0:duduk:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:yazmıyoz diye yapmıyor değiliz:KK42:

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

EVET CUMA KİLO BİLDİRİMİ ALACAĞIM. ZORUNLU. KÜSERİM YOKSA VALLA.

hande ilçla ayaktada atlatırsın bunu ya
karadeniz olmasın amasra olsun git bir haftalıgına git
illa aylarca degil
yok zaten banu yatmam ben
yatarsam işler sarpa sarar
evde zaten deli yaftasını yapıştırmeye hazır kişiler var
bu kez kızımı benden sakınmaya çalışırlar daha beter olurum

adamlara şunu anlatamam.Bende korku var herşeyden korkuyorum o yüzden diye anlatamam
,direk şizofren manik falan olduğumu düşünürler
kızımla beni biyere göndermezler kızımda bişeye kızsam direk delirdiğimi düşünürler

ayrıca böyle durumlar sicil gibi bişeye işleniyormuş
böyle bişeyi hiç kaldıramam

bilişsel terapi diye bişey buldum
şu anda onu araştırıyorum
korkuları arkaya atmaktan ziyade yüzleşmeyle ilgili
sloganı BIRAK GELSİN şeklinde bişey

:KK70::KK70::KK70::KK70: sen urfa bağrından kop gel egeli gibi deniz börülcesi yemeye çalış.. senin neyine :KK70:

ortimmmmmmmmmmmm sen harikasın yahu aynen devaaam

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:yazmıyoz diye yapmıyor değiliz:KK42:

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

EVET CUMA KİLO BİLDİRİMİ ALACAĞIM. ZORUNLU. KÜSERİM YOKSA VALLA.
8bd50944ee4db0342f5f2542010a4885.gif

Şuraya bir sinsi gülüşü bırakayım

Bulamadım da öyle bir gülüş :KK53:
-5 İLE Mİ GELİCEN NAPICAN LUNYA

GERÇİ VAYT KİLO VEREMİYOR TAKILDI hihuhuhuhauhauah caps lock yine açık kalmış
Ogluma kuskus pisiriyom.bunun tb si marketlerde yok valla haftasonu yapip yiyecem normalin salatasini banane ya

abartmadan porsiyonunu ye kuzucum.. ve sporunu da yap .. hiçbir zararı olmaz:KK60:

Hande canım çok geçmiş olsun..
Belki başka bir doktorun daha fikrini alsan?
Eğer yine yatış verirlerse belki o ortamdan uzaklaşmanın tedavi sürecini olumlu etkileyeceğini düşündükleri içindir ve hakkında hayırlısı olur..
Sürekli seni rahatsız eden seyler etrafındayken ne kadar iyileşebilirsin ki? Kafanı toparlamana yardımcı olur umarım..
evet doktorda bunu söylüyor
ha bu arada tek doktorda kalmıyorum ben
bana söylediği sana burada terapiyi vericez eve gidip aynı olacaksın.Burada düşünce tarzını değiştirmeden çıkış yaptırmayacağiz diyorlar
aslında çok iyi bişey bu ben kötü düşünmüyorum zaten bunun hakkında
sadece bu durumu evdekilere anlatmak mümkün değil.

bugün yanımda hiçbirşey yok
bütün yönetim kadrosu burada akaşm burada oluyorlar ve mutfaga girip yiyemiyorum dün güç bela yedimm

bugün sütüm var sadece sütlü kahve içecem birazda tarçın atarım evdede maydanoz suyu

çok şükür 6 ları gördüm yeniden

bu 7 er ne yapışkan ya

Annen babandan boşanmaz mi hukuksal haklarını eşinden alsan ustune bulunduğun ilçesi kira yardımı erzak yardımı yakacak yardımı maddi yardım veriyor kuzum basvursan annen çocuğuna baksa sende calissan balım olmaz mı ya
yok be kuzu ya onların yanında daha beter olurum ben

-5 İLE Mİ GELİCEN NAPICAN LUNYA

GERÇİ VAYT KİLO VEREMİYOR TAKILDI hihuhuhuhauhauah caps lock yine açık kalmış

abartmadan porsiyonunu ye kuzucum.. ve sporunu da yap .. hiçbir zararı olmaz:KK60:
Dün dünde kaldı kaptanımız verdiğin hedefe son 200 Gr bı de regl olsam var ya

Ben size demedim mi miu spor yapamacak diye:rolleyes:gecmis olsun miusum :KK37: @MiuLego
KIZLARRRRRRRRRRRRRR

Lütfen bu konuya dikkat edelim mi? Akşam saati vayt onca işi arasında giriyor menüler için..

Bilen bilir bul topla et yorumla cidden çok zor bir iş..

Bu zaten zorken bir de gece yarıları menü vermeyelim lütfen..

Girmişken hepsi bitsin menülerin.. içimiz de rahat etsin..

kim ne yemiş görelim bilelim yahu..

Sonuçta vaytın dediği gibi kimse (fılavır hariç) akşam 7-8 den sonra yemek yemiyor
e menüler de en geç o saatte verilebilir..

LÜTFEN DİKKAT EDELİM OLUR MU?

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM.. ZOR BİR ŞEY DEĞİL İSTENİLEN

Hande çek git o evden
:KK42:
Eşine söyle artık ya başka ev ya da beni unut , ellerinden kayıp gidiyorum farket diye!!
Eşini iyi bir sopalayasım var yemin ediyorum
:sopa:
flavırım şimdi şöyle bişey var
ben bu durumda ayrı eve çıkmak istemiyorum
niye mi
kendi başıma kalmaktan korkuyorum
bu korkuyu bi atsam üzerimden herşey geçecek ama yapamadım

şu anda ilaçlar değişti
xanax ve prozac verdi bana
prozac daha önce kullanmıştım iyide gelmişti
1 ay kadar bununla deniycez
eğer buda olmazsa kimseyi umursamıycam ve gidip yatarak tedavi olucam