Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf sabah sabah doydum sanmistim sonra aciktim oglenki kabakla da doymadim.aksam da doyacak bisey yiyemicem muhtemelen.
Ne guzel ac kaldim bee.cok sekil ac kaldim haa hic boyle guzel ac kalinmamistir.
zengin koca bul evlenirimsen dogur hadi sen koy
Hadi everelim seni
Zengin kariyerli koca bulayim![]()
Miuuuu bugün yürüyüş ip mi yoksa sadece yürüyüş mu lessie yapabilirim hangisi olsun![]()
Sabah wc ye çıkamadım çok sinirliyim.. öğlen yine bisürü acı biber yedim fayda olsun diye.. dün de yemiştim wc de çok değişik acılı dakikalar geçirmiştim.. bugün gömün bence beni çukura![]()
missss oluryogurtlasam olar mı kaptancık![]()
ne münasebet tabiki uzmicem uzmem herhalde üzmem canim uzermiyimki
kuzu öğlen dinlen güzelce.. akşam geç yatma.. öğünlerine dikkat et proteini eksik etmemeye çalışBenim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi![]()
Bana yollaYemekhanede açık büfe tatlı var![]()
aynen yaa su gibi varmı nimet aç olurmuşta susuz olunmazmişohhhhhhhhhhhhhh missssssssssss
kuzucum ramazanda şöyle@MiuLego canımm ramazanda nasıl yapacaz puf nokta felan varmı
elimde kalırsın bak ne konuştuk bizBana yolla![]()
Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim
Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.
İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.
Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim
en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.
1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.
2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.
O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum
Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.
Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
anlaştık kaptancıkkuzucum ramazanda şöyle
sahur: yumurtalı peynir ve yeşillikli (ekmek var ise 1 dilim) (ekmeksizse cevizli) kahvaltılık gibi bir sahur
iftar: önce bir bardak su ve 1 kase çorba.. 10-15 dk ara ve bir ana öğün yemek abartmadan karbonsuz ve boool salata ve yoğurt.. dinlenerek acele etmeden yiyilecek..
spor iftara 1 saat kala falan olabilir ya da iftardan 2-3 saat sonra.. sporu asla ihmal etmeyeceğiz..
cuma tartıları da iftardan hemen önce tartılınacak
ne demek görebilecek miydidaha da güzel olacak mali
Bu hafta guzel olsun daha guzel insa
#dirensmy bu hafta 6 lı gorebilcekmiydi![]()
@MiuLego şaka yapıyorum canim eksideyim ama cuma gelmeden eksiyi garantilemek istedim oyuzden dün detoks yaptim ins. Oyu bir yüzdeyle gelerek
Sen cagirirsan sevgilim gaca gaca gelirem
Sevincimden uçarak uca uca gelerem
+1bend egüçlü kaıdn olmak istemiyorum artı
mıy mıy olmak istiyorum
Korka şerri ben inaniyorum çok.iyi bı annesin hepimiz bağırıyoruz çocuklara kötülüğüne yapmıyorsun ki bazen bizde insanız yolumuz sasiyor işte keşke sasmasa....
Annen sevmiş seni de sevgisini belli edememiş şerri söylediklerinden bunu anlıyorum olsun oda yeter
yine mi temizlikAradığınız kişi temizlikte deterjanlarla kafa buluyor![]()
olar yap sen bakalım
Bende anlamadım canım asıl bugun bakacam yarın belli olacak ak ile kara dun çatma detoks oldu
ben sadece hamsi yiyorum diğerlerini yiyemiyorum onuda kışın daha çok severimKocis akşama balık.istedi ne yapipta kacsam balıktan yemesem söylenecek ufff sevmiyorum.iate balığı sevmiyorum.![]()
Bende elimi açtım mı tek tek aklıma geliyosunuz.