Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah wc ye çıkamadım çok sinirliyim.. öğlen yine bisürü acı biber yedim fayda olsun diye.. dün de yemiştim wc de çok değişik acılı dakikalar geçirmiştim.. bugün gömün bence beni çukura:bicak:

Sabah wc ye çıkamadım çok sinirliyim.. öğlen yine bisürü acı biber yedim fayda olsun diye.. dün de yemiştim wc de çok değişik acılı dakikalar geçirmiştim.. bugün gömün bence beni çukura:bicak:

ya valla hergün wc olunca tartının gülmemesi gibi bir durum yok
cidden çok fark ediyor wc olayı

yogurtlasam olar mı kaptancık:kk77:
missss olur
ne münasebet tabiki uzmicem uzmem herhalde üzmem canim uzermiyimki
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:vurun beni:KK14:
Benim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi :KK43:
kuzu öğlen dinlen güzelce.. akşam geç yatma.. öğünlerine dikkat et proteini eksik etmemeye çalış:anne:

@MiuLego canımm ramazanda nasıl yapacaz puf nokta felan varmı
kuzucum ramazanda şöyle

sahur: yumurtalı peynir ve yeşillikli (ekmek var ise 1 dilim) (ekmeksizse cevizli) kahvaltılık gibi bir sahur

iftar: önce bir bardak su ve 1 kase çorba.. 10-15 dk ara ve bir ana öğün yemek abartmadan karbonsuz ve boool salata ve yoğurt.. dinlenerek acele etmeden yiyilecek..

spor iftara 1 saat kala falan olabilir ya da iftardan 2-3 saat sonra.. sporu asla ihmal etmeyeceğiz..

cuma tartıları da iftardan hemen önce tartılınacak

Günaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim

Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.

İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.

Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim

en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.

1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.:KK42::KK42::KK42:

2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim:KK42::KK42::KK42:
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.

O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum:KK42::KK42::KK42:

Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte

Hande gerçekten çok merak etmiştim seni :( geçecek iyi olacaksın hande . Fani dünyanın derdi bitmez, zalim insanları bitmez, bunlarla yaşamayı öğreneceksin. İlaçlarını kullan terapiye devam et bundan başka yol yok.
O evden o evlilikten kurtulmak yol da buna da imkan yok diyorsun.
Her zaman yaz içini dök lütfen dertler paylaştıkca insan hafifler.

Kasıktan bacağa vuran sancım var. Daha beş gün var halaya

kuzucum ramazanda şöyle

sahur: yumurtalı peynir ve yeşillikli (ekmek var ise 1 dilim) (ekmeksizse cevizli) kahvaltılık gibi bir sahur

iftar: önce bir bardak su ve 1 kase çorba.. 10-15 dk ara ve bir ana öğün yemek abartmadan karbonsuz ve boool salata ve yoğurt.. dinlenerek acele etmeden yiyilecek..

spor iftara 1 saat kala falan olabilir ya da iftardan 2-3 saat sonra.. sporu asla ihmal etmeyeceğiz..

cuma tartıları da iftardan hemen önce tartılınacak
anlaştık kaptancık

:KK55::KK55::KK55: daha da güzel olacak mali

Bu hafta guzel olsun daha guzel insa:KK19:

#dirensmy bu hafta 6 lı gorebilcekmiydi :KK53:
ne demek görebilecek miydi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:çoktan görmeliydi bugün sabah bile görmeliydi.. bir yudum kaldı 6 lara zaten:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:o menülere hala nasıl göremedi 6 ları :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
@MiuLego şaka yapıyorum canim eksideyim ama cuma gelmeden eksiyi garantilemek istedim oyuzden dün detoks yaptim ins. Oyu bir yüzdeyle gelerek

Sen cagirirsan sevgilim gaca gaca gelirem
Sevincimden uçarak uca uca gelerem
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:ruhumu teslim ediyordum ben burda şaka şaka miu diyor:KK67:

tamam gelsin harika eksiler gelsin yaşasın be:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bend egüçlü kaıdn olmak istemiyorum artı
mıy mıy olmak istiyorum
+1

Korka şerri ben inaniyorum çok.iyi bı annesin hepimiz bağırıyoruz çocuklara kötülüğüne yapmıyorsun ki bazen bizde insanız yolumuz sasiyor işte keşke sasmasa....
Annen sevmiş seni de sevgisini belli edememiş şerri söylediklerinden bunu anlıyorum olsun oda yeter

sevmiştir elbet sevmez mi ama belki de bana yetmiyor. ben biraz sözlerin insanıyım. eşimle de sorunumuz bu. sevgisini sözle belirtmez ama öfkesini kızgınlığını hep sözle ifade eder. sevgiye karşı bu kadar cimri iken sözlerde, öfke konusunda bu kadar cömert olmasını kaldıramıyorum.
kızıma bagırınca zaten ardından hemen özür dilerim. öperim severim beni affet derim. minik yavrum hiç anasına küsmez. inşallah annemle aramdaki gibi bir ilişkimiz olmaz kızımla. inşallah..

Aradığınız kişi temizlikte deterjanlarla kafa buluyor :KK45:
yine mi temizlik :duduk:
Hayirlı olsunnnn :deli:

Altın emzik gitti:deli:

Ben calismalara baslasam mi:deli:

Miu banada takar mi:deli:

:KK70: @MiuLego
olar yap sen bakalım:deli:

ZAYIFLAMADAN NE ÇOCUK YAPMASI :sinirli:

Bende anlamadım canım asıl bugun bakacam yarın belli olacak ak ile kara dun çatma detoks oldu

Bu sabah kaç çıktı kız bana onu yaz dedim ben sana o_O

Back
X