Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıınnnnn
Hayırlı cumalar
Bi gitinip servise yetişmeliyim
Eve geç geldim yapamadım bu akşama kaldı yapma işiFıstık ezmesi ne oldu
Kuzum 69 değilde 68 gördün.
Bu ara öğünlü minnoş beslenme sana yaradi gibi, tabi bi de sporbu hafta daha güzel olacak
![]()
Eve geç geldim yapamadım bu akşama kaldı yapma işi![]()
Kızılayda arkadaşla kahvecide oturdum. Bidaha kahve içtim. Ay kahve kusacaaağğğmmmUzak dimi canım senin ev
Niye geç gittin ki ?
Bu pazar cnm.. ama şimdiden kutladık biz...Kızlar anneler günü ne zamandı
![]()
Banu senden hemen sonra kızılayda wc veeeee bu sabah wc![]()
Kızılayda arkadaşla kahvecide oturdum. Bidaha kahve içtim. Ay kahve kusacaaağğğmmm
Nolmus yani daha iki hafta var yenerim ki ben seniSana bugüm gün aymayacak mortim![]()
Canım aynen akşam yediğim oyun birde spor olunca durum böyle oldu , birde 3 gün var reglime![]()
![]()
Benim de oyle olsu melek benim de tecrubesizligime denk geldi cocuk tembelliginden uyuyomus ben dotdu da uyuyo zannediyorum meger ac yavrum aglamiyo da.o aglamayinca ben de uyandirmadim salak gibi.zaten zor uyaniyodu.ill ay hic kilo almadi karaciget enzimleri yuksek cikti beslenme eksikligi gorulsu sebep hoop basladik mamaya.once emzirdim ardindan kasikla verdim ama doymadi kasikla icemedi mecbur biberon.sonra grip oldu ememedi sunnet oldu huysuzlandi emmedi oyle boyle derken 6.5 aylik tamamen birakti.Kizlar yabenim canim biseye cok sıkılıyo
atamıyorum kafamdan
Kızımı emziremedim istedigim gibi
Hep hayalimdi 2 yasina kadar emzirmekemziren bi anne gördüğümde okadar icleniyorum ki
hep bi yara olarak kalacak bende
nasil unutrm aklimdan çıkar
Gören ammiyomu diye sorunca aglayasim geliyo
Niye emmedi diye sorarsnz simdi
Cocuk dru pis kari kilosu az mama ver dedi herseu oyle basladi benimde tecrubesizligm bilincsizligim iste
6 ay emdi yavrum sadece oda mamayla birliktetadini alamadim o duygunun
![]()