Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok uzun ac kalmak yaramadı sana ufak ara öğün iyi geliyor demekki:KK60:

Kız ara yapmıyorum
Sabah iki meyve
Kahvaltı öğlen birde akşam
Ben ara öğün yapsam tutamam kendimi
Ama sabahki meyveyi 10 da yiycem artık kahve yanında

Banuuu kilo bildirimini gordum supersinnn

Sayenizde canım :KK200::KK200::KK200:
Burası olmasa tutamam kendimi

Kız ara yapmıyorum
Sabah iki meyve
Kahvaltı öğlen birde akşam
Ben ara öğün yapsam tutamam kendimi
Ama sabahki meyveyi 10 da yiycem artık kahve yanında

Sayenizde canım :KK200::KK200::KK200:
Burası olmasa tutamam kendimi
Kuzum zaten benim gün boyunca yaptığım ara öğün 2 meyve az sütlü kahve ile çerez :KK48: ben de kahve ile kuru meyve ya da çerez yiyorum:KK45:

Fatma sen emziriyorsun dimi ?
Bence okadar aç kalma bir bardak süt senin hakkın şuanda iç hemen yazık süt veriyorsun
Yogurt yıgcektm ama demır ılacı ıcmıstm o yuzden yıyemedm havuc yedm artık.bır de persembe dıye tuttum yoksa atardm bıseyler agzıma

Ayyy berna çok tatlısın ya
Dün senin kulaklarını cinlattik biz
Masallahin var vallahi kız
Aaa dedikodumu yapmislarrr :D :D
Banu bu yeni yeme duzeni sana yaradi bence de.bayrama 64in altinda olacaksin inaniyorum.
Ramazanda gelir bence
Günaydın

Eski kilo 84.2
Yeni kilo 83.8
Fark 400 gram

@MiuLego hepfit hepfit Whiteblacklife Whiteblacklife

Emek harcayan herkese Tebrikler güzel bir hafta olsun :KK200:
Cakil sana da bravo oyogunlukta yorgublukta sporsuzlukla bile eksiyle geldin tebrikler.

Geçen hafta ;71.3
Bu hafta :68.8
Giden :2500

Tabi çok yenilen bir haftadan sonra
Tutulan boğaz ve spor sonucu
Ben 67 ler ve altını görmeden
Başarı saymiyorum çünkü aylardır bu rakamlar dayım zaten :KK43:

@MiuLego hepfit hepfit
Evet Banu ama bu defa iyi eksi geldi ödem o bu şu farketmez seni 67 yaklaştırdı bu hafta gibi bir hafta bekliyorum senden lütfen menü vermeye spor yapmaya dikkat et ne olur

10 mayıs menüsü

9.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmeği

13.30: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 avuç dereotu

16.00: Çiğ fındık, kuru kayısı bilinen miktarda :)

16.30: Öğlen in aynısı

Su: 3 litre
Spor : 30 dk eliptik

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Nare83 Nare83

Bugün oglen menüsü cort :KK43:

Ezogelin çorbası
Dolma
Börek milfoyden
Yoğurt

İki dolma yoğurt yerim

Akşam içinde iki çığ kabak rendeledim
Yoğurt alıp karistiririm
Banu varsa yanına 1 domates 1 salatalık ekle öğleye akşama kabak harika sabah ki ekmek bugün olmamaliymis ama olsun çok etkilemez

Benim de oyle olsu melek benim de tecrubesizligime denk geldi cocuk tembelliginden uyuyomus ben dotdu da uyuyo zannediyorum meger ac yavrum aglamiyo da.o aglamayinca ben de uyandirmadim salak gibi.zaten zor uyaniyodu.ill ay hic kilo almadi karaciget enzimleri yuksek cikti beslenme eksikligi gorulsu sebep hoop basladik mamaya.once emzirdim ardindan kasikla verdim ama doymadi kasikla icemedi mecbur biberon.sonra grip oldu ememedi sunnet oldu huysuzlandi emmedi oyle boyle derken 6.5 aylik tamamen birakti.
Ilk ay gercekten zor oluyo ilk 1 ay annemlerde kaldm cocuk tutamıyo sureklı uyuyo uyandıramıyosn sen yorgun oluyosun hepsı ust uste oluyo tecrubelı bırı olmassa cok zor oluyo.bız zorla uyandırdk yontemımızde uzerını bezını fılan acıyoduk oyle uyanıyodu.sutum yokmu acaba derken annem yedırdı ıcırdı zorla emzır sut gelecek dedı oyle emdıkce sut geldı derken atlattık sukur.artı meme ucum yara oldu kanıyodu fılan fılan zor ısler vesselam cok sukur gectı.2.cıye tecrubeli anne oluruz ıns

Back
X