- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sporu yapan sensin diyeti yapan sensin biz sadece yol arkadaşı olduk senin azmin iradene olmasa olmazdı mali sahanesin sahanesin sahanesinSi olmasanız başaramazdım kuzucum aallah razı olsun hepinizden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporu yapan sensin diyeti yapan sensin biz sadece yol arkadaşı olduk senin azmin iradene olmasa olmazdı mali sahanesin sahanesin sahanesinSi olmasanız başaramazdım kuzucum aallah razı olsun hepinizden![]()
Ay di mi yaa alllah bi daha yaşatmasın kimseye inşallah
Yok kuzum niye kızıyım, o tompik tosbalak miu aramıza giremezYigidin hakkını vermek lazımama hepfitimi cok seviyorum be
insallah insallahhh
hepfitimcanım bebegim
sen bana kızmadın mı
minnak kuzum benim
![]()
Sen bilirsin kaptancan, ben elimden geleni yaparım. Zaten buralardayımya tamam ama nasıl yarışacaksın o zaman sonuç belli isesence sen -700 falan gelmeyecek misin?
Hayırdır cnm ne mahkemesi??Mahkemeden mi çıktık harpten mi belli değil. Herkes bir yere kıvrıldı bende gideyim uyuyayım sinirlerim yatissin![]()
Ay inşalalh kuzum ya inşallahTebrikler cnm.. bayrama kadar 95i göreceksin eminim.. kilo çok olunca çabuk gidicek![]()
çok iyi canım maşallahSagol hipoom
Oglum subatta 3 e girer ins o zaman 3 yas olur
tskr ederim canim bnmmm
Selamlarrrrr
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.5
Fark :800 gram
Yüzde:1,50
Eki Görüntüle 2145407
Miu beni mezun et
@MiuLegohepfit
smykmy
@MiuLego evet geliyorum, menümü de veriyorum dün ve önceki gn yazamadim gercia. Gün içinde çok aktif olamam ama akşamları mutlaka ugruyorum. Çok sağolun, özellikle sürekli kulağımı çeken vayt:) bazen niyeti bozduğunu oldu ama aklıma hemen o gldiharika eksi.. takıma geliyor musun hiç? ben görmüyorum.. daha aktif olmalısın.. menü veriyor musun her gün?
aminnnnnnnnnnnnnnnn
Bu haftasonu gelsin ohhhmmmmmİğde bende regl olamadım ya 5 olmam lazimdi hadi 6 7 gün gecikti sisim bacı sis
Pamuk şeker kıvamında bi şarkı bırakayım mı şuracığa?her haftadan hatta bi önceki haftadan fazla değil. o zaman bile artım 100 idi. bu 400 beni yıktı ya ..
hava da yine kapandı nefes alamıyorum. öff neyse ben gittim..
Olsun her zaman ve her yerde Lunyacıyımakşam ağzına tek lokma koymayacaksın.. ne olursa olsun.. o irade var nasıl yaptın eskiden? biz gece yiyicileri akşam yudum atmayacağız ağzımıza..
sonunda beklenen eksi geldi bravoooooooooooo
listeye alabilirim deneme süren bitti.. ama emin değilim istikrarın konusunda.. geçen hafta sabittin
KORKTUN MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUyanlış kişileri desteklersen bele olur işte
![]()
Uff oldu miu üfle de geçsinçok mu acıdı?
o zaman devammmmmmmmmmm çare hibisküs
görüşeceğiz bu hafta
yemem ben ördek yiyeceğim midemi ona ayırdım
hıııı istemem seni yiyeceğim yorulma da etin yumuşak kalsın
spor+akşam yemeği yok.. akşam hafif şeyler ile.. mesela 1 bardak süt 3-4 kuruyemiş
1 kase yoğurt ve 1 meyve gibi
akşam en geç 18:00 de bitirdim ve sonra bişey yemedim
![]()
Su çok güzel gelsenenasıl iyi mi 6 lar
benim cumartesi sabahki kilomdasın da.. daha alacan mı diyet yapacan mı?
Tebrik ederimmm.kiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Kiloo
Geçen cuma:80,6
Bu cuma :79,7
Fark:-900
Yüzde :1,11
Bu hafta az gitti üzüldüm
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
@MiuLegohepfit
Whiteblacklife
çok özür dilerim ya nette sıkıntı oldu olmayinca giremedim hemen bikdircem kesinlikle cuma muhabbeti kaçırmazdım yoksa kusura bakmayin
Seni yirim ya hic sana guvendigim icin pisman olmadim yine olmadim fistik seniSelamlarrrrr
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.5
Fark :800 gram
Yüzde:1,50
Eki Görüntüle 2145407
Miu beni mezun et
@MiuLegohepfit
smykmy
Ramazandada spora devam ederim canim benEki Görüntüle 2145303
kızlar spor tablomuzu kontrol edebilir miyiz?
Esra_4378
@tevafuk55
arden32
Whiteblacklife
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
smykmy
@Sherrysherrylady
hepfit
@Konyakk
@masumm
@Bonus
şery ve konyak inşallah spor yapmışsınızdır yoksa sizi bu hafta spor grubundan çıkarmak zorunda kalıcam
tabi kendimide
kızlar ramazan geldi çattı, ramazanda spor yapamam diyen olursa bana bildirsin gruplara eklemiyim, yada spor yapmaya başladım diyen varsa kaydını hemen yapalım![]()
Tamam haftayaSen bilirsin kaptancan, ben elimden geleni yaparım. Zaten buralardayım![]()
spor neden yok? şuanda da hatta bayadır yok begüş.. kilo korumak diyoruz ama artıyor bak kilo.. sabit çıksan +100 ve +200 çıksan tamam ama bu artı![]()