Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumartesi çalışınca kötü oldu sporda yapmadım
fırsat kalmıyrorki :KK43: zamanla yarıştımm
inşş canım ya bayrama 65 olayım
Cumartesi kötü oldu senin için inşaalah hep olmaz. Moralini bozma sporu elinden geldiğince yapıyorsun az daha gayret edersin yaparsın banu sen. Çocukların küçükken yapmışsın yine yaparsın, evde olsam deme hiç bir dönem az da olsa işten çıkınca kaldın evde ama yapamadın spor. Sen istersen her türlü zaman bulursun :KK19: bayramda güzel güzel giyinmeyelim mi :21::21: bende 60 olucam 38 beden alıcam kocam yandı söz verdi alıcam diye:KK53:

Son düzenleme:
Günaydın Malim ben yokken kimseye süt verdin mi :deli::KK15:

Günaydın Eflalim geçmiş olsun :KK200:

Günaydın canım Allah yardımcın olsun :KK60:

Günaydın kuzum regliden dolayıdır bir olsan rahatlarsın :KK68:

Günaydın fıstıklar :KK37:

Kaptanım gel spor gruplarına gir :KK68:

Fazla bir şey değil hafta sonunu atlatmışsın sağsalim çok iyi :KK68:

Günaydın Waytım:KK37:

Belki artıdır ama o tartı yanlış oda kesin kaptanım :KK68:

Günaydın canım gel dümdük gir artık burada ol ama :KK36:

İğde bile isteye mi çıkıyorsun en son 55lerde bırakmıştım seni :KK70::KK60:

Tamam ekledim kuzum:KK37:Spor gruplarından çıkarırız seni 2 hafta sonra yeniden müsaitsen haber verirsin girersin listeye :KK68:
İnşallan burada olmaya çalışcm ama 2 hfta snra da sınavlarm var yine pek aktf olamam hippo da gtti o sebepten.
Ben de tatil dönüşü öyle bi artıdaym kiiii işte onu normale çeker öyle gelirim düzenli.
Şimdi yüzüm yok :)

Cumartesi kötü oldu senin için inşaalah hep olmaz. Moralini bozma sporu elinden geldiğince yapıyorsun az daha gayret edersin yaparsın banu sen. Çocukların küçülen yapmışsın yine yaparsın, evde olsam deme hiç bir dönem az da olsa işten çıkınca kaldın evde ama yapamadın spor. Sen istersen her türlü zaman bulursun :KK19: bayramda ggüzel güzel giyinmeyelim mi :21::21: bende 60 olucam 38 beden alıcam kocam yandı siz verdi alıcam diye:KK53:
Zayflayınca en sevdiğim kıyafet almakkk üzerimde güzel durmasııı pörtleyen yerlermn olmamasıııı çohhhzel şeyler bunlarrr.
Verdikçe daha da veresin geliyor

Cumartesi kötü oldu senin için inşaalah hep olmaz. Moralini bozma sporu elinden geldiğince yapıyorsun az daha gayret edersin yaparsın banu sen. Çocukların küçülen yapmışsın yine yaparsın, evde olsam deme hiç bir dönem az da olsa işten çıkınca kaldın evde ama yapamadın spor. Sen istersen her türlü zaman bulursun :KK19: bayramda ggüzel güzel giyinmeyelim mi :21::21: bende 60 olucam 38 beden alıcam kocam yandı siz verdi alıcam diye:KK53:

eflal ben keisn ve net konuştum ben gelmem diye
bu kez beynimi hazırladım evdede kalsam öyle olmayacak iş için streste yapmam
zaten bana tanınmış bir işszlik maaşı var onu tekrar alabilirim
yazıda evde geççiririm çocuklarla birlikte

çümnkü bu hak yemek
mesai yok , alacak izin yok
ha onları verse yine kabul etmem ben çünkü alışkalık oluyor sonra bu tarz şeyler

beklediigmiz bir şey var eşimle eger ki o olursa hiç eyvallahım olmaz
yeter ya sömürmek ne oluyor insanı ,
5 vakit alnın secdeye degiyorsa yemeyeceksiin o insanın hakkını

çümnkü bu hak yemek
ha onları verse yine kabul etmem ben çünkü alışkalık oluyor sonra bu tarz şeyler

Önemli olan huzur banu iyi düşünmüşsün, işsiz kaldım diye stres yapmayacaksan niye çekesin ki bunu. Başta ne konuşulduya o olmalı. Gönlünce olsun inşaalah. Sana da tatil olur yazın aslında hayırlısı.

Adsız.webp

Eksik gedik varsa yazalım fıstıklar :KK15:

suspushanimcim suspushanimcim gruba katılacaksan haber ver canım ekleyelim:KK200:

Diğer arkadaşlardan spor yapacağım ve 2 hafta düzenli olacak çıkmayacağım hakkını vereceğim diye belirten varsa ekleyelim sporcular :KK49:

igdedali igdedali matematik61 matematik61 Nevreste Nevreste malipina malipina
Nego Nego bizim puanımız iyiydi aslında ama çağlalarda pek kalan olmadı o yüzden en düşük biz kaldığımız için alt gruba geçirdim :KK45:Hippoda sanırım gitmiş neyse sağlık olsun:KK70:

Zayflayınca en sevdiğim kıyafet almakkk üzerimde güzel durmasııı pörtleyen yerlermn olmamasıııı çohhhzel şeyler bunlarrr.
Verdikçe daha da veresin geliyor
Öyle gerçekten en huyu arzum göbeğimin pörtlememesi, kıllı verdikçe top gibi daha belirgin duruyor :deli: birde göğüslerimin bir beden küçülmesini çok istiyorum

Önemli olan huzur banu iyi düşünmüşsün, işsiz kaldım diye stres yapmayacaksan niye çekesin ki bunu. Başta ne konuşulduya o olmalı. Gönlünce olsun inşaalah. Sana da tatil olur yazın aslında hayırlısı.

aynen canım ya
hakkım yencekse ne geregi var
çocuklarla vakit geçiririm yazın kışa yine başlarım
umrumda degil yani burası
bayram sonu belli olcak zaten

Eki Görüntüle 2146257

Eksik gedik varsa yazalım fıstıklar :KK15:

suspushanimcim suspushanimcim gruba katılacaksan haber ver canım ekleyelim:KK200:

Diğer arkadaşlardan spor yapacağım ve 2 hafta düzenli olacak çıkmayacağım hakkını vereceğim diye belirten varsa ekleyelim sporcular :KK49:

igdedali igdedali matematik61 matematik61 Nevreste Nevreste malipina malipina
Nego Nego bizim puanımız iyiydi aslında ama çağlalarda pek kalan olmadı o yüzden en düşük biz kaldığımız için alt gruba geçirdim :KK45:Hippoda sanırım gitmiş neyse sağlık olsun:KK70:
Bende diyorum niye çağla oldum :KK70:

Kilo bildirimim:

Dün 56.9 idim cumaya göre -200
Gelelim bugüne neden delirdim?
Bi çıktım 57.5
Bi çıktım 57.1
Bi çıktım 57.2
Bi çıktım 57.3

Bunları her seferinde 5 kez falan tekrarladım.

Çıkıyorum 5 kere 57.5 gösteriyor

Kapanıyor tartı açılıyor çıkıyorum 5 kkere
57.2

İşte böyle.. sonuçta hiçbiri eksi değil.
En son çıktığımda 57.3 te takıldı.

Ben inanmadım tartıya açıkçası. Evet artıyım kesin (neden hiç anlamadom) ama kaç artıyım bilemiyorum canlar siz karar verin

Cuma:57.1 idim

matematik61 matematik61 :KK37:

@hepfit mortim:KK42:
Ay miu aynı benşm tartı, benimki bir ara kafayı yiyip +1, 1,5 kg gösterip iniyordu..
Başka tartı var mı iş yerinde vs?

:halay:
aynen öyle bizim kadar konusan var mı wc islerini yahu :deli::deli::deli: herbisemiyizi döküyoz buraya:deli:

oyy kuzum sen kac gundur çok kötüsün ya kıyamam vaytim allahım tez zamnda sifanı versin kuzum :dua::dua::dua:

mium kuzummm canımmm sen üzülme gecen hafta vucud %5 götürdü kolay mı:halay::halay:

Mium sana haberim var:halay::halay::halay::halay::halay: baksana aşagidaki resme

Eki Görüntüle 2146250
Dunkü menumu okumalısın kuzum orada anlattım :kahve: malesef 19.00 da yemek yedim bu sebple -100gördüm :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:yoksa -500de olabilirdim günü 16.30 civari kapatsaydım :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Tebrikler, gelmiş 6’lar, gerisi çorap söküğü gibi gelir
:KK200:

çümnkü bu hak yemek

Çok doğru
:rapci:
En sinir olduğum şey, hem insanları çalıştır hem de tek kuruş verme, şark kurmazları işte en başta söylemiyorlar biraz alışınca sömürü diz boyu, alışmışlar buna..
İnsan işten de soğur, hakkını alamamak çok kötü bir durum..
Hep o laf attıkları Avrupa’da yarım saat fazla çalışsan hakkını alırsın..ama işte lafa gelince söylemedikleri laf kalmaz..

Back
X