Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 9.30
2 gün kurusu 1 incir 2.5 bardak su
Saat 10.30
2 yağda yumurta
2 dilim tbe
7 zeytin
Peynir
2 cherry yeşillik

Saat 13.30
1 bardak süt 2 ceviz

Saat 15.00 yarım elma 5 erik yarım kase yoğurt

Saat 16.00 Türk kahvesi

Saat 17.00 1 dilim peynir domates 2 cherry 1 salatalık

Akşam 19.15
1 porsiyon dolu idi patlıcan yemeği
Cacık

Su 3 lt net gerisi bilmiyorum hala devam
Spor 2 mil Leslie
4 set kol bacak hareketleri
Onun dışında temizlik halı silme koltuk silme çok yoruldum şimdi misafirim var hiç cıs yemedim

Whiteblacklife Whiteblacklife
Kuzum menü güzel fakat farkında mısınız öğle yemek yerseniz bu kadar ara yapmayacaksın öğleden akşama 4 ara var leptine hiç müsade etmemimissin hep ağza birşeyler atılmış buda yağ yakmanı engeller ben inatla yine diyorum ki sen emziren annesin öğle ana öğün yapman gerek hem böyle doymuyorsun hep leptin çalışmıyor hep yemek yemediğin için süt oranın düşer yapma kuzum spor güzel su güzel
Puanın:7

14 mayıs menüsü

9.00: Biberli omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tb ekmeği

12.30: 1 küçük muz, 1 bardak süt ( okuldaki kutlamaya gitmeden pratik bunu yedim )

17.00: Peynirli çoban salata

Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @masumm
Çok beğendim eflal gayet güzel menü akşam hafif sabah doyurucu

iyi akşamlar kızlarrr :halay::halay::halay:

bugün geç kalıyordum. o nedenle hızla çıktım evden tartılamadım. ama az önce eve gelince tartıldım. 81.2 yim. bugün wc yoktu ama :olamaz: Whiteblacklife Whiteblacklife @hepfit @nehirnil111
beni takip etcen de mi igdedali igdedali
Kuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?
İlk haftanda bırakmak istemiyorum

Ben geçenklerde tb deniyim dedim eşim çok beğendi, son iki hafta sonu tb makarnA yapıyorum. Hem doyurucu hem lezzetli. Bundan sonra hep tb al dedi herif:dondurma:
Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Yeminle yemeye yemeye unutmuşum:KK70:
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
yoksa boşuna karbon almayım diyorum

pazartesi menüm :KK200:

sabah 08.40
yumurtalı zeytinli peynirli yeşillik salatası
3 lokma ekmek (siyez-yulaf kepeği)

6 çiğ badem

ara 11.00
10 leblebi

öğlen 12.30
ton balıklı salata
2 yaprak sarma

ara 15.30
1 nektarin
1 avuç leblebi

akşam 19.15
3 tavuk kanat
2 yk patates
salata

ara 21.00
7 yeşil erik
2 dilim portakal
6-7 kiraz

yatana kadar 2 lt su
45 dk yürüyüş Whiteblacklife Whiteblacklife igdedali igdedali
Çok sık yiyorsun
Akşam ki 21 kesinlikle olmamalı sen korumada değilsin kilo vermek amacın o saatte yenen meyve kilo vermeni engeller akşamki patatesi sevmedim
Yaprak sarma cikss su bayrama kadar biraz daha gayret et lutfen bayrama 75 lerde girelim olmazmı kilona göre şu az spor güzel ama yediklerimle göre az
Puanın:3

Kuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?

Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
Valla bi tarif var favorim ama içine krema giriyo. Pesto soslu içine tavuk mantar havuç brokoli karnıbahar katılıyo. Çok lezzetli oluyo:kk77:. Tbyın tadı daha güzel ya buğday gibi biz çok beğendik. Normal makarna yesek çok yavan gelir heralde

Sabah menü 10.30
2 dılım tam bug ekmek
1 tane has yumurta
3 catal peynır
3 tane zeytın
1 catal helva
1 catal menemen
1 bardak acık cay
Ara ogun 16.00
6 tane kucuk eti cınlerden dısardaydm cok acıktm ve bunu yedm
Aksam menü 19.00
1 tabak kuru fasulye
6 7 kasık salata
Spor yok cunku mısafırım var artı cok yogun regl oluyorm yapamam
Su 2 lıtre

Sabah menü 10.30
2 dılım tam bug ekmek
1 tane has yumurta
3 catal peynır
3 tane zeytın
1 catal helva
1 catal menemen
1 bardak acık cay
Ara ogun 16.00
6 tane kucuk eti cınlerden dısardaydm cok acıktm ve bunu yedm
Aksam menü 19.00
1 tabak kuru fasulye
6 7 kasık salata
Spor yok cunku mısafırım var artı cok yogun regl oluyorm yapamam
Su 2 lıtre
Artıyi ödeme yola bağlıyorsun bağlama hiç eticin satılan yerde kuruyemişte satılır üzümde satılır hurmadan satılır acıktım bunu yedim disardaydim bahane bu kadar yiyip yorgunum regl geliyor spor yapamam da bahane su hala az sabah çay helva Allah artırsın ne diyeyim
Puanın:0

kime devretcen kız beni :KK12: devretme. sen hergün girmiyor musun ki? zaten ben de ancak akşamları gelebiliyorum :işsiz:

tarife gelince..... ben sana bi tarif vereyim. 1 küçük kabağı verev verev doğra, 3-5 taze fasulyeyi verev verek kes, yeşil biber, 1 minik havucu çubuk çubuk kes yine. tavada zeytinyağın içine ay şeklinde doğradığın soğan ve diğer sebzeleri sotele. baharat karabiber ekleyebilirsin. haşladığın makarnayla karıştır. üzerine de çırpılmış yoğurt. offf miss oluyor valla.

Çok sık yiyorsun
Akşam ki 21 kesinlikle olmamalı sen korumada değilsin kilo vermek amacın o saatte yenen meyve kilo vermeni engeller akşamki patatesi sevmedim
Yaprak sarma cikss su bayrama kadar biraz daha gayret et lutfen bayrama 75 lerde girelim olmazmı kilona göre şu az spor güzel ama yediklerimle göre az
Puanın:3
yok 21 geç oldu biliyom vaytım da wc ye çıkmadım lif olsun diye yedim. patatesi de yine bağırsaktaki probiyotikleri besliyor diye yedim. ama tabi bundan sonra sabah veya öğlen az yemeye bakarım. akşama dikkat ederim.
araları ben de istemiyorum ama son bir iki aydır sürekli acıkma isteği var. ben psikolojik sanıyordum ama sanırım tamamen öyle de değilmiş. çünkü kan tahlilinde insülinim 7 çıktı. yani insülin direncine ilerliyorum. hatta karataya göre var. o 5 ten yukarısını sayıyor. 2 yıl önce 6 çıkmıştı. ilerlemiş yani.
acıkma hissettiğim için yedim. sonra yemekte çok abartmayayım diye. düzenimi sağlayayım aralar bu kadar çok olmayacak inşallah.
inşallah bayrama 75 olacağım vaytım. sizin de desteğinizle :KK19:

Back
X