Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:bicak:
Sporunu yapabildin mi gece?
Yaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi
Ay bernaaaaa sen bu mesajı dundr yazmıştın sanki , şimdi erken kalkar ama sonra kalkmaz okula gideceği zaman
Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.

cnm igdem yine if ama sadece bir ögün ekledim ben
yani saat 5 gibi yediigmde onu
14 saat aç kalmış oluyorum aslında ve biliyorsun if te 14 saat ve üstü açlık gerekiyor

evet benim sınır koymam lazım eve gittigimde agzıma bir lokma atsam
saglıklı veya saglıksız devamı geliyor cnm malesef

evde olsam cidden geç kkahvaltı ederim ama çalışınca 7:30 da kahvaltm bitmiş oluyor ki benim hatta durakta oluyorum

ay evet evet benimde 68.8 takıntım oldu igde ya
68.8 gelinc ebi frenler boşalıyor sinir oluyorum ya büyü bozuluyor

evet bennn nerelerden geldim ya bakma sen şimdi iradesiz gibi görünsemde
zalım kilolar deviridm be igdem zamanında
Neden sabah 7 de kahvaltı yapman lazım Masumcum?
Halsizlik mi oluyor?

Eki Görüntüle 2147280

Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen :KK49:

Kayısılarım:KK52:
igdedali igdedali
matematik61 matematik61
@Nevreste
@malipina

Çağlalarım:KK52:

Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin o_O
@eflalim Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum o_O
Kuzum dondurdu hesabını. Ben sorayım özelden spor yapıyor mu. Hiç sanmıyorum.

Yaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi

Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.
Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayım:(

Kalkmıyor olsaydın şey diyecektm sahura yakın sporunu yap. Ama şimdi delirmediysen gece 2 de kalkıp spor yapıp 3 de de sahuru bekleyip uyumuş olacan yok olmadı bu:KK70:
Ben spordan sonra duş alırım genelde kuzum o zamanda aşırı uykusuz kalırım hafta sonu olabilir bak bu cumartesileri de çalışmıyorum Ramazan ayında :KK53:

indir.webp

Şu hareketi mutlaka sporunuza ekleyiniz.
Yaparken bacakların düz olmasına, kalçayı çevirmemeye dikkat ediniz. Ve her yukarı kalktığınızda her defasında daha yukarı kaldırmaya çalışın bacağı. Kramp girene kadar da bırakmayınız... 15*2 yle başlayınız. 1 haftada o popo yukarı doğru şekillenmeye başlıyor.
Çok faydasını gördüm görüyorum

Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayım:KK43:
Ben de kotuydum dun valla oglumun yaninda sahura kadar uyumak istedim ama bi kere basladim gerisi gelsin diye kalktim yaptim.bi de zor ama jillian leslie ye gire daha zevkli surekli hareketler degisiyo sıkılmıyorum cabuk geciyo.ha ama bu ramazan boyu ondan baska spor yapamam heralde.zaten.sabahlari erken kalkiyorum bi de oruc var uzun uzun spor mumkun degil.

Eki Görüntüle 2147281
Şu hareketi mutlaka sporunuza ekleyiniz.
Yaparken bacakların düz olmasına, kalçayı çevirmemeye dikkat ediniz. Ve her yukarı kalktığınızda her defasında daha yukarı kaldırmaya çalışın bacağı. Kramp girene kadar da bırakmayınız... 15*2 yle başlayınız. 1 haftada o popo yukarı doğru şekillenmeye başlıyor.
Çok faydasını gördüm görüyorum
Popona iğne batırsam söner dümdüz olur mu ki :110:

Hayır bu hafta ben yürüyüş hep başka spor yok
Bi gün ip ve leslie de yapmıştım
Başka yok
:işsiz::işsiz::işsiz:
Leslie de yürüyüş:işsiz:
1 gün ip demek:işsiz:
Sadece 1 gün

Popona iğne batırsam söner dümdüz olur mu ki :110:
Miu sporlarımı hep ayna karşısında yapıyorum. Aynada kendimi görünce heves geliyor. Geçen gün bu dediğim harekette bacakla kalçanın birleştiği yerde bi oluşum farkettim
Önce aaaa burda da gamzem varmış dedim
Meğer kas yapmışım orda:KK70:
Böyle de havamı atarım cici kız:cool:

Back
X