- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aynı kızlar uyusa bi sahurluk hazırlayıp namaz kılıp yatacam tabiki 12 olur saatteOglan uyutmaca.sonra yarin icin yemeklikleri ayarlamaca sonra spor yapmaca sonra namaz kilmaca sonra yatmaca![]()
kolay gelsinÖrdeki dürtüklüyom ben![]()
Zor ahum kolay olur muPsikolojimi toparlıyamadım be Eflal ramazan geldi iyice koydu babam garip biz garip adam bizde ama rahat değil belli bilmiyom nasıl geçecek bu günler![]()
2 aynı anda uyumuyorki tatlim anca buyuk gunduz uyumazsa akşam erken uyur kuçuğude uyutup anca mutfak topla sonra teravih derken vakit geç oluyor evet uykusuzluk çok kotu ya
Regl geliyor sanırım o yüzden çok tatlı çekiyor canım yarın dediysen yarın olsun piki![]()
Regl oldum gelsin ödemler bu hafta iyi gelmeyecek gibi tartı korkuyorum tartidan![]()
Hayalimdeki ördeği yerle bir ettinEki Görüntüle 2147520 ne vuruyon
Mersiiik
kolay gelsin
Ben gelim olmaz mı@MiuLego nerdesin
Bunlari yapiyorum ki zatenBabadan yardım alsan biraz güzellik. Senin de kendine ayıracak vakte ihtiyacın var
Tarcınlı süt içebilirsin
Regl dönemi diye hiç boşlama. Beslenmene egzersizine aynen devam et. Bittiği hafta tartıda 2 haftalık eksi göreceksin![]()
Gitmez miHoşuna gitti![]()
Ne acayip baaş bağlaar anteke hanımlaarııGitmez mi![]()