Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bu sarımsak vücuttaki bütün suyu çekiyo sanırım. Akşamdan beri 2litreden fazla su içtim hala çişim gelmedi, avuçlarım kupkuru yanıyo, ne zaman sarımsaklı bişey yesem böyle oluyo:bicak:
resmen kavuruyor mideyi.. ben uykudan uyanıp içiyorum sarımsak yiyince

Ramazan gelmeden herkes sevisgen olmus:KK70::KK70:darısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik:deli::deli::KK200:
olacak olacak :KK200:
Ya adim pohlu fılavıra çıkacak ama ben, ben flavırınız Pazartesi’den beri wc yüzü görmedim
:cry::cry::cry:
:KK57: :oha::oha::oha::oha::oha:

kuzum ya :( çok kötü bu neee

acı biber tüketiyor musun?

Geçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.5

Giden : _300

Regli tam bitse daha çok giderdi .
Ve düzensiz bir hafta

bu kötü haftaya -300 yine de iyi banu.. artı yok en azından.. şimdi bu hafta regl de oldun ki sağlam bir atak bekliyorum senden eksi konusunda. olmalı artık.. e hadi 65 görmelisin artık

Herkese Günaydınlar :KK200:

@MiuLego matematik61 matematik61 ilk Ramazan haftamda zayıflayamam diye söylemiştim haklı çıktım 51.9 +100:KK43: önce kendimi vurayım sonra hazır olarak buradayım en ufak artıyla geleni vururum :KK45::KK15:

Geçen hafta 51.8
Bu hafta 51.9
Yüzde % - 0,19

nilişkommmmmmmmmmm

inan ki bayılıyorum korumana yaaa

51 leri görmek için epey bekledin ama şimdi de 51 lerden ayrılmamak için epey zorluyorsun
bravo be:KK9:

zaten iş konuyu belirlemekte bana 3 kere farklı konuda tez önerisi hazırlattı danışman:kızgın:
inşallah dengeli bi danışmanın vardır:bicak:
heee bi de etik kurul var ki :deli:
neyse zamanı gelince ders dönemi iyiymiş diceksin:KK45:
:KK17:neden korkutuyorsun ya:ruh:
Çocuklar yüzünden kahvaltı yapamadım ya cildircam artık şu okul bı kapansın ya :KK43:
Gerçi o zaman da ayrı dert

Sütlü kahve mi içiyorum şimdi
Hurma incir ile
afiyet olsun kuzum

oruçum kaptanım,tamam o zaman bu akşam eve gidince hemen tartılır bildiririm
aslında dün akşamda tartıldım ama belki bugün daha az gelirim diye bugünde tartılayım diye düşünüyorum :KK53:
olur kuzum.. 5 i geçmezse sevinirim sonra görmüyorum falan.. eve gider gitmez sen paylaş:KK200:
Cogunluk oruclu sanirsam.kuzu liste disi icin de son bildirim 17.00 mi? O saatte evde olamam ben de dun aksamkini bildireyim o zaman.zaten muhtemelen bugun de ayni cikcam sabah dun sabahkiyle ayniydim ve sahurda ayni seyleri yedim.
aynen canom liste dışı zaten dün akşam iftardan önceki kilosunu verebilirdi.. ama yok tercih etmediyse en geç 17:00 kilo bildirim saati:KK14:

:KK53:çok seksiyim kabuul et
yataktan yeni çıktıydım orda :D

Back
X