Bu jillian 2 gunde odem yapar mi
Artima sebep arıyorum![]()
evet berna sağlam ödem yapar ağırlık da var içerisinde çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu jillian 2 gunde odem yapar mi
Artima sebep arıyorum![]()
Yönetim istifa!! Nevreste atin beni alin![]()
@MiuLego nerelerdesin kız
zaten daha fazla bir performans beklemiyordum sendenGafam yanıyor
En son 30+43 ü toplayamayınca 30 un üstüne 43 saydım düşünün büyük olanın üstüne bile değil. Sonra da buraya geldim zaten![]()
DEPRESYONDAYIM BEN ARTIK@MiuLego nerdesin
resmen kavuruyor mideyi.. ben uykudan uyanıp içiyorum sarımsak yiyinceYa bu sarımsak vücuttaki bütün suyu çekiyo sanırım. Akşamdan beri 2litreden fazla su içtim hala çişim gelmedi, avuçlarım kupkuru yanıyo, ne zaman sarımsaklı bişey yesem böyle oluyo![]()
Ne kadar sürer peki.iner mi.inmez mi.daha da arti yapar mi..ona gorw tartiyi.kafama takayimevet berna sağlam ödem yapar ağırlık da var içerisinde çünkü
Dur sana benim sipanin videosunu gondereyim keyfin yerine gelsinBU
NA
LIM
DA
@Portakal Sulu Ordek bu ne ördek playboy kapağına mı poz verdin
Kilo almaktan çok.korkuyorum![]()
Ders çalışmaktan kamburum çıkmış biri beni bi çiğnese ne güzel olur ya![]()
bulduuuuum ceeeeeeBU
NA
LIM
DA
olacak olacakRamazan gelmeden herkes sevisgen olmusdarısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik
![]()
Ya adim pohlu fılavıra çıkacak ama ben, ben flavırınız Pazartesi’den beri wc yüzü görmedim
![]()
Geçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.5
Giden : _300
Regli tam bitse daha çok giderdi .
Ve düzensiz bir hafta
bu hafta vurulmaktan kurtuldun ördek hanım. bu hafta rahatsın. ama haftaya kollarımdasın.
ay hak ettin bu sevinci beeeeeeeeeee
ne güzel olur :))))Tatile kadar doldurdum günleri, tatilden sonra masum sen ben gorusek![]()
Herkese Günaydınlar
@MiuLegomatematik61 ilk Ramazan haftamda zayıflayamam diye söylemiştim haklı çıktım 51.9 +100
önce kendimi vurayım sonra hazır olarak buradayım en ufak artıyla geleni vururum
Geçen hafta 51.8
Bu hafta 51.9
Yüzde % - 0,19
zaten iş konuyu belirlemekte bana 3 kere farklı konuda tez önerisi hazırlattı danışman
inşallah dengeli bi danışmanın vardır
heee bi de etik kurul var ki
neyse zamanı gelince ders dönemi iyiymiş diceksin![]()
afiyet olsun kuzumÇocuklar yüzünden kahvaltı yapamadım ya cildircam artık şu okul bı kapansın ya
Gerçi o zaman da ayrı dert
Sütlü kahve mi içiyorum şimdi
Hurma incir ile
gerçeklerneden korkutuyorsun ya
afiyet olsun kuzum
olur kuzum.. 5 i geçmezse sevinirim sonra görmüyorum falan.. eve gider gitmez sen paylaşoruçum kaptanım,tamam o zaman bu akşam eve gidince hemen tartılır bildiririm
aslında dün akşamda tartıldım ama belki bugün daha az gelirim diye bugünde tartılayım diye düşünüyorum![]()
aynen canom liste dışı zaten dün akşam iftardan önceki kilosunu verebilirdi.. ama yok tercih etmediyse en geç 17:00 kilo bildirim saatiCogunluk oruclu sanirsam.kuzu liste disi icin de son bildirim 17.00 mi? O saatte evde olamam ben de dun aksamkini bildireyim o zaman.zaten muhtemelen bugun de ayni cikcam sabah dun sabahkiyle ayniydim ve sahurda ayni seyleri yedim.
O terlikler![]()