- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
Dur okuyum tatlım sana dönecem seninki bebis kucuktu olur mu diye..aaaa tabi denerim canım çok sağ olasın küçük ama bişey olurmu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur okuyum tatlım sana dönecem seninki bebis kucuktu olur mu diye..aaaa tabi denerim canım çok sağ olasın küçük ama bişey olurmu.
zahmet olmasın canım yaa gece geceDur okuyum tatlım sana dönecem seninki bebis kucuktu olur mu diye..
Olur mu oyle sey halinden anlarım. .bir Türk fincanı suyu cezveye ekle cnm sonra ceviz kabuklarını kaynat iliyinca ver bebişine 6 aylık bebeklere de icirebilirsiniz yazıyorzahmet olmasın canım yaa gece gece
instagram takip et istersen arinlihayat diye bir çok şeyi oğluma ordan yapıp verdim..kolay gelsin tatlım. .geçmiş olsun prensesezahmet olmasın canım yaa gece gece
Öksürüğü olan büyükler de yapabilir eşime denedim etkisini gördüm. .kesinlikle muhteşem bir doğal oksürük kesici![]()
Nörün ne yemek yemek yapan?Şükran şükran![]()
Şimdi yeşil çay içiyorum. .uykum.gelirse uyumayı düşünüyorum ama gelmiyor ki. .saat 8 de doktor kontrolüm varNörün ne yemek yemek yapan?
Şivede son nokta iç amadoludan trakyaya :))
Ben de tam akşamki mesajına cevap yazacaktım uyumadın mı sahurdan sonra kuzumGünaydın hemso. . Anladim![]()
Yok tatlım. Uyumadım. .siparişleri ancak yetiştirdim şimdi almaya gelecekler hastanede randevum var kist vardı geçen aydan inşallah eriyip gitmiştir. .Ben de tam akşamki mesajına cevap yazacaktım uyumadın mı sahurdan sonra kuzum![]()