Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok tatlım. Uyumadım. .siparişleri ancak yetiştirdim şimdi almaya gelecekler hastanede randevum var kist vardı geçen aydan inşallah eriyip gitmiştir. .
Hee annadıımm allah hayırlı kazançlar versin kuzum. Kist de erimiştir inşallah. Ben de bu ay ilacı aksattım korkuyom kist olmaz inşallah

İğdeyi özledim :KK42:
:KK53::KK53::KK53:
Etiket de yapmamış ki görmiyim şımarmıyım
Gördüm mü
Ebet
Şımardım mı
Ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cuma :63: @hepfit

Sahur
1 haşlanmış lop yumurta
1 fincan süt
2 taze hurma
1 küp peynir anca başka bişey yedim mi hatırlamıyorum geç uyandım vakit yoktu

İftar
2 kaşık mantar çorbası
1 dolu tabak iç bakla enginar
1 servis kaşığı et sote
1 çatalın ucuylada beğendinin tadına baktım

Su 1 litre bile olmadı ananaslı limonlu suyumdan 500 ml içtim.
Başım ağrıyınca midem bulandı içemedim daha bişey

45 dk lesli 135 puan @begum75

Su su su su bugün 2 lt su iftar sahur arası içilecek.
Wc hariç nere gitsen o su yanında taşınacak
hepsi bir anda değil aralıklı içilecek:cool:
Edit: sahurda +1 lt:deli:

@Lunya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
59 mu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun seeeeeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
MEzun mu oldun seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gitti nalet kilolar artık fıstık gibisin
Tebrik ederimmmmmmmm Azmin bir başka boyutusun
Bu akşam bize bir öncesi sonrası yapar mısın ?
Bilenler biliyor ama bilmeyenler de görsün bu Nana nerelerden geldi bu kilolara, ne tozlu yollardan geçti:cool:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Koruma menülerini takip ediyor oliciğim
Ay bi öpem:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Sabah uyandım yürüyüşümü yaptım hava mis (yaz aylarında sabahın köründe denize girip tüm gün "deniz çarşaf gibiydi" diyen yazlıkçı amcalara döndüm:KK70: ama harbiden güzel oluyor sabah deniz 5-6 gibi:KK69:)
Duj da alındı şimdi bir miktar ders çalışmak suretiyle Dünya'dan kopmaya hazırım... :confused:

Sabah uyandım yürüyüşümü yaptım hava mis (yaz aylarında sabahın köründe denize girip tüm gün "deniz çarşaf gibiydi" diyen yazlıkçı amcalara döndüm:KK70: ama harbiden güzel oluyor sabah deniz 5-6 gibi:KK69:)
Duj da alındı şimdi bir miktar ders çalışmak suretiyle Dünya'dan kopmaya hazırım... :confused:
En sebitim. Sabahın köründe yapılan yürüyüş bekarken deli gibi yürüdüm orda yaşlı amca teyzelerle arkadaş olmustum:KK53::KK53: kolay gelsin kuzum:KK60:

Olur mu oyle sey halinden anlarım. .bir Türk fincanı suyu cezveye ekle cnm sonra ceviz kabuklarını kaynat iliyinca ver bebişine 6 aylık bebeklere de icirebilirsiniz yazıyor

instagram takip et istersen arinlihayat diye bir çok şeyi oğluma ordan yapıp verdim..kolay gelsin tatlım. .geçmiş olsun prensese

arden32 arden32 günde 2 kere verebilirsin bebesine:KK37:
canım beniim çok çok tşk ettim gece gece valla hakkını helal et hemi

Back
X