- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Biraz hiriltili bi oksurukse pekmeze bikac damla limon katip veriyorsun ac karnina cok etkili canımkızlar yaa küçük kızım oksurukten uyuyamıyor ne yapsamki bu vakit oldu daha uyumadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz hiriltili bi oksurukse pekmeze bikac damla limon katip veriyorsun ac karnina cok etkili canımkızlar yaa küçük kızım oksurukten uyuyamıyor ne yapsamki bu vakit oldu daha uyumadım
Tm canım çok tşk ederim yapayım hemen gunduzde bişey yok gibi uyuduğu zaman oluyorBiraz hiriltili bi oksurukse pekmeze bikac damla limon katip veriyorsun ac karnina cok etkili canım
Benimkiler öyle gece 4 ekadar uyumadım sabahda 8 de kalk arada bebişe uyan erkenden kalkıyor çok uykusuzumGünaydıııınnnnnnnnn
oğlum izin vermiyor azıcık daha uyuyayım diyirum...
Hayır anne bak karanlık olmadı diyor
Haftasonu bugün anlamıyor beni![]()
Eline emeğine sağlık seabaharYarışmamız 570. Etap birincisi 7. TakımdanWhiteblacklife !
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kuzum karanlık ve sıcak ortam sağlayacaksın. Islak pamukta yapıyorsun demi(pamuğu azıcık didikle)Günaydın hanımlar
Pamukta fasulye nadol çimkendisidir ya hu. İki kere yaptım tık yok bir hadta oldu deli olucam. Dün bir tane minik filiz çıkmış sadece. İki günde çıkıp büyümesi çok mu ütopikpazartesi götürecek oğlum.
sagol başkanımOyyy menü güzel
Su iyi
Spor süper
Puan 10
Karbonsuz iftar menüsü nasıl mutlu ediyor![]()
Şunu şuraya koyayım
@Lunya mezuniyetini tebrik ederim, ne güzel mezun oldunCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 570. ETAP
(11-18 Mayıs 2018)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.657..... 7. TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%3.44 whiteblacklife (7. Takım)
2.......% 3,48 Lunya(7.Takım)
@Whiteblacklife kuzum ne güzel eriyorsun tebrik ederim
Veeee 7. Takım oturmaya mı geldik
![]()
+1@Lunya
59 mu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun seeeeeeeeeeeeeeeeen
MEzun mu oldun seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Gitti nalet kilolar artık fıstık gibisin
Tebrik ederimmmmmmmm Azmin bir başka boyutusun
Bu akşam bize bir öncesi sonrası yapar mısın ?
Bilenler biliyor ama bilmeyenler de görsün bu Nana nerelerden geldi bu kilolara, ne tozlu yollardan geçti
Koruma menülerini takip ediyor oliciğim
Ay bi öpem![]()
%2 verirsen
Yoksa
Insanın hem sevesi hem trip atası geliyor![]()
Yemezsen çok pis küserim![]()
Insallah başkanım insallahhh geleceekkkkkkkkkkk4 kilo çok az 5 haftada
O simay biran önce 65 in altına inecek![]()
Evet canım ama karanlık iran da yapmadım kitap da da nette de ışık diyordu. Dün akşam karanlığa koydum başka yaptım. Bir tane çimlenmis pamuk üstünde durmaya devam etsin mi? Üstte ki pamuğu mu didikliyimKuzum karanlık ve sıcak ortam sağlayacaksın. Islak pamukta yapıyorsun demi(pamuğu azıcık didikle)
Ha cimlendikten sonra ışığa çıkarıyorsun
Uykusuzluk çok fena yaBenimkiler öyle gece 4 ekadar uyumadım sabahda 8 de kalk arada bebişe uyan erkenden kalkıyor çok uykusuzum
Günaydın
Suratıma oturup uyumaya çalışan bir adet kedi tarafından uyandırıldım.. tekrar uyumayı deneyeceğim..daha doymadım, doyamadım
![]()
Cocuk olunca da oylebenim ki de biz uyanıp yanına gidene kadar aralıksız miyavliyor
uyanıp yanına gidince uyuyor
![]()