- 11 Nisan 2007
- 87.611
- 514.780
- 1.223
Kız menünün altında görmeyince yapmadin sandım ya ben. Temam puanı değiştiriyorum puan:9 (iki gündür şişkinlik yapacak besinler yiyon)
Bak bakim eline yapışmış mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız menünün altında görmeyince yapmadin sandım ya ben. Temam puanı değiştiriyorum puan:9 (iki gündür şişkinlik yapacak besinler yiyon)
Karatay yapıyor zaten meyve katarak bazen kaçırarak
Ben de tb unuyla yapcam.olculeri biraz azaltirim sadece kendime yapcam cunkuBende yapaymm
Tam buğday unuyla olurmu 1.5 su bardağı
Anladım ben Anadolu yakasındayım bu tarafta kimse YÖK mü yaAvrupa canım
Canım karatayfa meyve var sabahları 1 adet mevsim meyvesi hiç yenmeyince daha hızlı kilo gidiyor amaKaratay yapıyor zaten meyve katarak bazen kaçırarak
Melek sen tekrar zayıflamaya başlamadın mı sen yapmaBende yapaymm
Tam buğday unuyla olurmu 1.5 su bardağı
Yapsın yapsın kız ellesmeMelek sen tekrar zayıflamaya başlamadın mı sen yapma![]()
Ay yazık kilo versin yaYapsın yapsın kız ellesme
Yesinde kilo alsın![]()
Yapsin yapsinMelek sen tekrar zayıflamaya başlamadın mı sen yapma![]()
Canım karatayfa meyve var sabahları 1 adet mevsim meyvesi hiç yenmeyince daha hızlı kilo gidiyor ama
Kaç kilo olmak hedefin canım evlendiğinde kaç kilo idin
Glisemik indeksi düşük meyveler olabiliyor hergün değil ama kilo verme aşamasında yenmese daha iyi diyorlar ama benana
Taze hurma yiyorum mesela gi yüksektir.
Tam tekmil uyamam uymakta istemiyorum zaten.
vayt var canımAnladım ben Anadolu yakasındayım bu tarafta kimse YÖK mü ya
başlayacam canım bende yavaştan kaç ile başlıyoruzKuzu zaten parmak uçlarında atlıyosun güm güm atlamicanki aşağıya ses asla gitmez
Kocaya dedimde yapimmi diye yok dedi beyfendiBen de tb unuyla yapcam.olculeri biraz azaltirim sadece kendime yapcam cunku
Basladimda haftasonu bisey olmaz bnce diye seyettiydim ama zaten yapmicamMelek sen tekrar zayıflamaya başlamadın mı sen yapma![]()
100le başlayabilirsin. 50 ile de başlayabilirsin. Alıştıkça arttırırsın kuzumbaşlayacam canım bende yavaştan kaç ile başlıyoruz
tm balım öyle yapayım100le başlayabilirsin. 50 ile de başlayabilirsin. Alıştıkça arttırırsın kuzum