Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alındimmi gruba :KK9:

Ozaman cuma sporu
2500 ip 500 poit :KK60:
Helal olsun sana devam 2 hafta yüksek puan al hemen kayısılara geç yak yık ortalığı:halay:
Tmm cnm yazarımm soorumu akşamları
Bekliyorum kuzum cuma-cumartesi-pazar sporlarını :KK15:
Hele hele bak helee
Arkamdan is cevirmis balli borek
nehirnil111 nehirnil111
Ballı çörekim sende benim çevirmiştin ödeştik Nilişkonu mazur gör açken ben ben değilim :KK45::KK15:
Kuzum nehirnil111 nehirnil111 ve @begum75 ilgileniyor spor gruplarıyla. Onlara soralım
@Gulbe seker canım her gün ya da gün aşırı spor isterim eğer az günlerde spor yapıyorsan sağlam spor yapmalısın misal kayısılarda haftalık toplam 1000 point altı istemiyoruz çağlalarda bu rakam daha az olabilir ama gerisi sana kalmış biz sadece motivasyonu artırıyoruz keyif alıp yarışıyoruz yoksa yaptığımız bütün sporlar kendimize kuzum :KK76:
2.18 layn benim yüzdem. Bugün 53.7 geldim. Geçen hafta 54.9 dum.
Aç aç bekleyip duran beni yemek için çabalayan @MiuLego ve nehirnil111 nehirnil111 duyrulur. Yedirmeyeceğim ezdirmeyeceğim yaktırmayacağım o fırını yatırmayacağım kendimi marinelere:63::63:
Ahahhaha Ördek Ramazan ayında seni yiyesim zaten yok bence de yedirmesen iyi olur iftarda mideme oturabilirsin :KK70:
Cuma spor bildirimi
Kuzm ekleme yaptm
Artk gece eklerim çünkü hep iftardan sonra yaparm

2600 ip = 520 point
2 mil tempolu leslie = 90

Toplam 610 point

nehirnil111 nehirnil111
İşte bu işte bu güzelliğe bak be :süslü::rolleyes::KK9:
Spor bildirimim:
19 Mayıs
40 dk yürüyüş: 100
2000 ip atlama: 400
Toplam: 500

20 Mayıs:
60 dk yürüyüş: 150
2000 ip atlama: 400
50 sumo squat: 10
150 criss cross: 15
50 yan makas: 10
50 hip bridge: 10
50 glute kick back:10
30 single leg circle: 6
Toplam: 611
nehirnil111 nehirnil111
Dönüşün muhteşem olacaktı biliyordum iğdem zaten hiç bir zaman yanıltmadın ki :KK60::KK71:
Menu veriyorum efenim

Sahur
1 bardak süt
Haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
2 küçük parca karpuz
1 yk bulgur pilavi

Iftar
4 5 tane actifryda pismis parmak patates
3 dilim kabak mucver(diyete uygun tepsinin tamaminda yarim cay bardagi yag o kadar da tb unu vardi)
Salata
3 parca karpuz

Ara 22.00
2 top dondurma

Ara 23.00
Sutlu filtre kahve

Su 2.5 a yaklasti
Spor
1000 ip=200 p
Jillian level 1=108 p
Toplam=308 puan
hepfit hepfit @MiuLego nehirnil111 nehirnil111

Demek fırsat buldukça çok güzel sporlar yapıyorsun öğretmenim biliyordum zaten seni harikasın :KK9:

Hayırlı sabahlar günaydın sevgili takımım
İlk menüm gelsin inşallah unuttuğum bir şey varsa af ola

İftar
Mercimekli çorba 1kase
Sebze tava 8 9 kaşık kadar
Salata
2bardak ayran
1 bardak meyan şerbeti

Ara
1_2hurna
Yarım dlm kadar karpuz
Yarım tabak sebze tava

Sahur
2hs yumurta
2dlm cavdarveya tam buğday ekmeği
Peynir
Domates salatalık
Maydanoz dereotu

Suyum 2 2.5 lt civarında inşallah en yakın zamanda spor bildiriminde ysparim

@igdedali hepfit hepfit

Helal olsun sana devam 2 hafta yüksek puan al hemen kayısılara geç yak yık ortalığı:halay:

Bekliyorum kuzum cuma-cumartesi-pazar sporlarını :KK15:

Ballı çörekim sende benim çevirmiştin ödeştik Nilişkonu mazur gör açken ben ben değilim :KK45::KK15:

@Gulbe seker canım her gün ya da gün aşırı spor isterim eğer az günlerde spor yapıyorsan sağlam spor yapmalısın misal kayısılarda haftalık toplam 1000 point altı istemiyoruz çağlalarda bu rakam daha az olabilir ama gerisi sana kalmış biz sadece motivasyonu artırıyoruz keyif alıp yarışıyoruz yoksa yaptığımız bütün sporlar kendimize kuzum :KK76:

Ahahhaha Ördek Ramazan ayında seni yiyesim zaten yok bence de yedirmesen iyi olur iftarda mideme oturabilirsin :KK70:

İşte bu işte bu güzelliğe bak be :süslü::rolleyes::KK9:

Dönüşün muhteşem olacaktı biliyordum iğdem zaten hiç bir zaman yanıltmadın ki :KK60::KK71:

Demek fırsat buldukça çok güzel sporlar yapıyorsun öğretmenim biliyordum zaten seni harikasın :KK9:

Aaa Nil merhaba canım nasılsın seni gördüğüm e sevindim canim:KK19::KK200:

Günaydın hayırlı haftalar herkese :KK200:

20130118_isbasinda-kedi-videolari-izleyerek-zengin-oldu.webp

Adsız.webp

Kayısılarım Çağlalarım bu hafta 1.ciliği vermek yok spor yapmayanı vururum demiştim nerede sporlar
hunter-gif.1319439
scooby_02-gif.1319559
:KK60: Eksik gedik var mı bakın bakalım:spor:

igdedali igdedali :KK9:
matematik61 matematik61 :KK9:
Nevreste Nevreste :stop:Sporların nerede kuzu:KK22:
malipina malipina :KK9:
@MiuLego Kaptanım spor yaptığını biliyorum o yüzden sana ifade yok kesin geldiğinde bildireceksin :KK73:

@eflalim :super:Cumartesi-Pazar sporların nerede kuzu:21:
Nare83 Nare83 :stop: Cuma-cumartesi-pazar sporlarını bekliyorum kuzum:KK25:
Melegiimm22 Melegiimm22 :super: Cumartesi-Pazar günü de eminim sağlam sporlar yaptın de bakem hele gözüm şenlensin:KK69:

Back
X