Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapiyordum ama ramazandan dolayi biraktim.Hiit cardio kimler yapıyor ?
Herkesin evinde büyüteç yok be LunyamSen demedin mi millet dünden bugüne görsünyanlış mı anladım
![]()
Kaç dakika yapıyordun Nisacım ?Ben yapiyordum ama ramazandan dolayi biraktim.
Ona şükredelim bence Banu
Sonuçta önümüze marul doğrayıp da indirebilirdi![]()
Degisim net degil ki.Sen demedin mi millet dünden bugüne görsünyanlış mı anladım
![]()
35 dk yapiyordum.Kaç dakika yapıyordun Nisacım ?
Gecmisten okudum abla basin sagolsun.Kaç gündür gelemdim kızlar ama bu zayıflama işini beynime zerk ediyorım kilo almışsınları duydukça..gururuma şanıma şöhretime yakıştıramıyorum.bi buhran yaşadık onunda etkisi var tabi..üç gündür sahurda 45 dk eliptikle başladım.ve sahursuz oruç tutuyorum.çünkü davette ikidir çok şiş oluyorum.evde kendi iftar menümle daha hafif sahurda da sporla hızlı motive olmayı düşünüyorum @MiuLego benim 6 ay dolduysa ramazan sonrası listne talibim efenim en az 7 ay çıkmama garantisiyle![]()
Gecmis olsun ya.ahaha evet oda dogru ya :)
Genelde sabah yapılması öneriliyor. Yağ yakımı için. Şöyle ki yağ yakımı en çok gece gerçekleşiyormuş. Bu yüzden leptin için düzenli uyku öneriliyor. Sabah insülin en düşük seviyelerde olduğundan eğer sabah ekstra cardio yapılırsa yağ yakımı normalden daha hızlı gerçekleşiyormuş. Hiit i normal sporlarına da adapte edebilirsin. Zaten mantığı: 2-3 dakika normal tempo- başlarda 1 dk hızlı tempo(nabzı %80 e çıkaracak kadar). Ben epey bi süredir ip atlamayı bu şekilde yapıyordum. Şimdi yürüyüşlerime de adapte ettim.35 dk yapiyordum.
3 hafta yuruyus yaptim ama etki etmedi terletmedi.
35 dk cardio bayagi terletiyordu.
Bide aksam yatmadan yapiyordum ki gece de kalori yyakayim.
Ama ise yaradi .
Ramazan bitsin baslayacagm tekrar.
Ne oldu bonus ?Günaydın![]()
Evet gecen seneki yuruyuslerim.Genelde sabah yapılması öneriliyor. Yağ yakımı için. Şöyle ki yağ yakımı en çok gece gerçekleşiyormuş. Bu yüzden leptin için düzenli uyku öneriliyor. Sabah insülin en düşük seviyelerde olduğundan eğer sabah ekstra cardio yapılırsa yağ yakımı normalden daha hızlı gerçekleşiyormuş. Hiit i normal sporlarına da adapte edebilirsin. Zaten mantığı: 2-3 dakika normal tempo- başlarda 1 dk hızlı tempo(nabzı %80 e çıkaracak kadar). Ben epey bi süredir ip atlamayı bu şekilde yapıyordum. Şimdi yürüyüşlerime de adapte ettim.
Herkesin evinde büyüteç yok be Lunyam![]()
Degisim net degil ki.
Ben de dun bakyim ama zorlanfim.
Soyle boydan 2 tane koysan buraya gozumuz gonlumuz acilsa.
Aska sevke gelsek.
Senin fıstık gibi görünmek için topuklulara ihtiyacın yok be yavrumTamam güllerim onuda yaparımzaten parmak yüzünden topuksuz ayakkabı sendromu yaşıyorum, sizin için bir daha yasayayim
![]()
170 er den 6 tane onlu arkali test fotokopisini cekme mesaisindeyimBu nası Pazartesi
Nerdesiniz acaba?
Zu ha ha ha ha ha di mi kızesra bidahaki menünü yazarken yediklerinin baş harflerini yaz sadece ,biz anlarız![]()
![]()
![]()
Anladım la hoşuma gitti komiksLaf soktum anladı mı esra acaba![]()
Fantazilerin anasını aglatiyon o ne beeeevışşşşş
erkek dediğin gaymak gibin yüzü olacak öptün mü manda göle zıçmış gibi ses gelecek![]()