Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaç gündür gelemdim kızlar ama bu zayıflama işini beynime zerk ediyorım kilo almışsınları duydukça..gururuma şanıma şöhretime yakıştıramıyorum.bi buhran yaşadık onunda etkisi var tabi..üç gündür sahurda 45 dk eliptikle başladım.ve sahursuz oruç tutuyorum.çünkü davette ikidir çok şiş oluyorum.evde kendi iftar menümle daha hafif sahurda da sporla hızlı motive olmayı düşünüyorum @MiuLego benim 6 ay dolduysa ramazan sonrası listne talibim efenim en az 7 ay çıkmama garantisiyle:bicak:
Gecmisten okudum abla basin sagolsun.
Rabbim geridekilere saglik sihhat sabir versin.
Diyet isini de halledersin sen.
Calisiyor musun hala?

35 dk yapiyordum.
3 hafta yuruyus yaptim ama etki etmedi terletmedi.
35 dk cardio bayagi terletiyordu.
Bide aksam yatmadan yapiyordum ki gece de kalori yyakayim.
Ama ise yaradi .
Ramazan bitsin baslayacagm tekrar.
Genelde sabah yapılması öneriliyor. Yağ yakımı için. Şöyle ki yağ yakımı en çok gece gerçekleşiyormuş. Bu yüzden leptin için düzenli uyku öneriliyor. Sabah insülin en düşük seviyelerde olduğundan eğer sabah ekstra cardio yapılırsa yağ yakımı normalden daha hızlı gerçekleşiyormuş. Hiit i normal sporlarına da adapte edebilirsin. Zaten mantığı: 2-3 dakika normal tempo- başlarda 1 dk hızlı tempo(nabzı %80 e çıkaracak kadar). Ben epey bi süredir ip atlamayı bu şekilde yapıyordum. Şimdi yürüyüşlerime de adapte ettim.

Genelde sabah yapılması öneriliyor. Yağ yakımı için. Şöyle ki yağ yakımı en çok gece gerçekleşiyormuş. Bu yüzden leptin için düzenli uyku öneriliyor. Sabah insülin en düşük seviyelerde olduğundan eğer sabah ekstra cardio yapılırsa yağ yakımı normalden daha hızlı gerçekleşiyormuş. Hiit i normal sporlarına da adapte edebilirsin. Zaten mantığı: 2-3 dakika normal tempo- başlarda 1 dk hızlı tempo(nabzı %80 e çıkaracak kadar). Ben epey bi süredir ip atlamayı bu şekilde yapıyordum. Şimdi yürüyüşlerime de adapte ettim.
Evet gecen seneki yuruyuslerim.
2 dk kosu yuruyus seklindeydi ve o sekilde duzenli gitmisti.
Ama bi sene ki yuruyus yaptigim yer kosmaya musait degil.
Ben de evde yapacagim artik.

Tamam güllerim onuda yaparım :KK45: zaten parmak yüzünden topuksuz ayakkabı sendromu yaşıyorum, sizin için bir daha yasayayim:olamaz:
Senin fıstık gibi görünmek için topuklulara ihtiyacın yok be yavrum
Şu an zaten fazlasıyla güzelsin sınırları zorlama:KK53:
Lunyaya mı yürüyorum ney:KK53:

Back
X