- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Şişkoyken ölçü almaktan nefret ederim![]()
Merhaba kaptanim nasılsın bittimi okul kolay gelsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişkoyken ölçü almaktan nefret ederim![]()
Göğüs ölçüsünü nası alıyorsunuz Berna? Direkt mezurayı göğüs üstünden mi ölçüyorsunuz?@MiuLego gogusten de al.sabah mesaj atip hatirlatayim sen tikinmadan![]()
Evet canim sirttan sariyorum tam uclarda olacak sekildeGöğüs ölçüsünü nası alıyorsunuz Berna? Direkt mezurayı göğüs üstünden mi ölçüyorsunuz?
Merhaba canım. Biraz bunalmistim. Zaten kilo da veremiyordum. Uzaklaşmak ihtiyacı duydum. 5 hafta falan bir ayrılık oldu.Merhaba fulyacim nasilsin canım geçenlerde aklıma geldin seni görünce sevindim gelmiyorsun sanmıştım bencileyin![]()
Bu 80 leri bi daha görmek istemiyorum Fulya. Bugünden itibaren Cumaya kadar 79 lu bişeyler gelsin. Bi daha 80 yok artık
Sivilcelerimi bi ölçeyim eve gidinceEvet canim sirttan sariyorum tam uclarda olacak sekilde
65.9 ciam
Şu an 67.3
Tam olarak şu an regl oldum akşamı beklemedim artik bildirdim
@MiuLegomatematik61
@MiuLego canim şu an orucum bozuldu aç falan değilim nasıl beslemeyin bugün ogün olarak yani arkadaşlar sizde beni aydinlatirsaniz sevinirim
Merhaba canım. Biraz bunalmistim. Zaten kilo da veremiyordum. Uzaklaşmak ihtiyacı duydum. 5 hafta falan bir ayrılık oldu.
Sen nasılsın ben de seni gördüğüme sevindim.
anömmmm bunlar neler konuşmuş keşke hiç geçmiş yapmayaydim
Evdeyim sen nerdesinNego nerdesin?
Ben de istemiyom. Aslında dün aksamuzeri eve geldiğimde 79.4 çıktım. Ama tabi akşam yemeği , su falan .... sabah 80 çıktım.Bu 80 leri bi daha görmek istemiyorum Fulya. Bugünden itibaren Cumaya kadar 79 lu bişeyler gelsin. Bi daha 80 yok artık![]()