Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizim zilin üstüne bu zile basmaya yazdım önceden :KK53: eşim çıkardı ayıp olur diye:KK11: peki ben ne yaptim her zil çalıp oğlum uyanınca eşimı arayıp deli ettim:KK45:
Ben senin yerinde olsam zili bozarım, şahsen doğurunca öyle yapicam:KK45: kapı açılmasını isteyen telefonla arasın :KK45:

Bu arada wc düzene girdi sanırım
:halay:
İki gündür normal çıkıyorum, inatla yaptığım kombolar işe yaradı
Kızlar birşey soracağım, benim adetime (son olduğum tarih) 9 gün var ama göğüslerim baya şişmeye başladı, bu kadar erken normal mi?
(Adetim düzensizdi ilk defa düzenli oluyor da bilmiyorum düzenli adette nasıl oluyor belirtiler)
Benim hep şişer ama sebebini bilmiyorum, hatta adet olacağımı onların acısından anlıyorum

Incir uyutmasii yaptim uyuyo smdi yavrularım :anne: kac saat sonra dolaba koyim?????
5 saat sonra koyabilirsin canım yerken üzerine tarçın serp bir kaç dilim muz ve 1 ceviz koy çok lezzetli oluyor afiyet olsun :)
Not ben çok tatlı sevmediğim için bana çok lezzetli geliyor olabilir :)

Pazartesi menüm
Sabah 7.00
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 12.15
Küçük bi kap dünkü tavuk döner
Bi muz

Akşam 19.30
Menemen
Domates
Salatalık
2.5 litre su
10 dk tempolu yürüyüş:25 puan
30 dk tempolu yüzme:120puan
700 ip:140 puan
Toplam :285 puan
hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111 Whiteblacklife Whiteblacklife Bonus Bonus

Sabah menü 12.30 kpss basvurusu yuzunden gec saate kaldı kahvaltm
2 haslama yumurta
1 er tutam dereotu roka eksımen
3 catal peynır
1 zeytın
1 lokma pekmez tahın
2 dılım cavdar ekmek
Kahvaltıdan sonra 1 bardak acık cay
Ara ögün 17.00
5 6 cılek
Aksam menü 18.30
1 kase mercımek corba
3 kasık yogurt
3 parca ınce dılım karpuz
Spor 5 mil leslie 100 ıp atlama 25 mekij
Su 2.5 lıtre
hepfit hepfit

Slm canm. igdedali igdedali bırsey sorucam sen tecrubelisn.ben daha kpss calısmaya baslamdm anaysayı kucuk cep kıtabından calıssam olur mu.temelım var 2016 da ful yapmıstm anayasayı degısıklık oldugu ıcın bastan bakmam lazm.cıft yıllarda gırıyorm kpss ye

Back
X