- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Dur bende opimHee sen sütle güçlendirmişin![]()
Ben de deniyim bi ara sütle beraber belki turbo etkisi yapar
Bi de öpim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bende opimHee sen sütle güçlendirmişin![]()
Ben de deniyim bi ara sütle beraber belki turbo etkisi yapar
Bi de öpim![]()
Iyi o zaman kabul edilebilirmiş, şu 3 gün ekmek yok tamam mıEkmeğin boyutu kepekli tost ekmeği :) (yarım ekmek değil)
Amelelik tabisi de yaptım
![]()
Ben senin yerinde olsam zili bozarım, şahsen doğurunca öyle yapicamBizim zilin üstüne bu zile basmaya yazdım öncedeneşim çıkardı ayıp olur diye
peki ben ne yaptim her zil çalıp oğlum uyanınca eşimı arayıp deli ettim
![]()
Benim hep şişer ama sebebini bilmiyorum, hatta adet olacağımı onların acısından anlıyorumBu arada wc düzene girdi sanırım
İki gündür normal çıkıyorum, inatla yaptığım kombolar işe yaradı
Kızlar birşey soracağım, benim adetime (son olduğum tarih) 9 gün var ama göğüslerim baya şişmeye başladı, bu kadar erken normal mi?
(Adetim düzensizdi ilk defa düzenli oluyor da bilmiyorum düzenli adette nasıl oluyor belirtiler)
o dert bende de var ama Allahtan. Benim kız uyanmıyorBen senin yerinde olsam zili bozarım, şahsen doğurunca öyle yapicamkapı açılmasını isteyen telefonla arasın
![]()
Oyyy bende cok ozledimSen nerdesin ya
Aşırı çok özledim seni![]()
Masum aşırı basim agriyo bugun biraz güneş carpti sanirimİyi cnm sen nasılsın
5 saat sonra koyabilirsin canım yerken üzerine tarçın serp bir kaç dilim muz ve 1 ceviz koy çok lezzetli oluyor afiyet olsun :)Incir uyutmasii yaptim uyuyo smdi yavrularımkac saat sonra dolaba koyim?????
Ekrana tarayıp çıktı neden almiyorsunuz fotokopi zor olmuyor muResmen fotokopi mesaisi cekiyor ögretmenlerin hepsi ya