- 30 Kasım 2014
- 29.934
- 132.114
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet rakip yandiMaşallahBu hafta yarışta idin yanılmıyorsam. Rakiplerin yandı
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Hayırdır, yediğin içtiğin bir sey mi dokundu acaba?
InşaAllahOlmaz inş
Iyiyim sukur kuzum.suspushanimcim nasılsın nisacım
![]()
Cıkmıs sorulara bakma anayasa da kız.cunku cogu sey degıstı yoksa yanlıs kalır aklındaTam adamına sordun anayasayı
Valla anayasa bende accık sıkıntı gibi sürekli tekrar yapıyorum bi de çıkmış soruları çöz. Sorular hep birbirine benziyor zaten
BeeeeeennnHatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bu gece kim ip atlayacak benle
Saat 10 da başlayacam kahvemi de içtim
Hedefim 3000 ip![]()
Et sevmeyen tayfadanm ben fındıgımAkşam yemeği karbon olmuş, akşam sebze ya da et yemeği olmalıydı
Su en az 3 litre olmali
Spor çok güzel beğendim sporunu
Bende sesini kıstım ilk defa yaptım bilmem sıkılmadım bir taraftan kızları oyalıyom oynuyor gibi bi taraftan yaptım evet kan ter içinde kaldım bendeO leslie 5 ten nası sıkılmadın pempiğim?
1 kez yapmıştım kan ter içinde ve son oldu bi o bi de youtube da squat girl var. Bazen değişik hareket bakmak için bakıyorum sesi kısıp izliyorum. O ikisinin sesi spordan soğutuyor
Canım 45 dk suruyor dimiO leslie 5 ten nası sıkılmadın pempiğim?
1 kez yapmıştım kan ter içinde ve son oldu bi o bi de youtube da squat girl var. Bazen değişik hareket bakmak için bakıyorum sesi kısıp izliyorum. O ikisinin sesi spordan soğutuyor
Yok çok katı olmuyo canım ben küçük kase yapıyorum 8 tane çıkıyorEvet rakip yandi
InşaAllah
4 minik kase çıktı
Smdi baktimda tadina puding kivamnda oyle olmasi lazm demi kati olmuyo?
45 dakka yaptıysan 3 mil yapmıssın canm.her mil 15 dakkaCanım 45 dk suruyor dimi
Hakkaten az olmuş wayt, ama anlıyorum seni oruç tutarken ben de yiyemezdim midem ağrırdı.Menü vereyim çok az yiyorum Ramazan'a adepte olamadım ben ya tek isteğim su oluyor
Sahur 1.5
Bı avuç kuruyemiş çiğ
4 hurma
1 kaşık yoğurt
İftar
1 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık tavuklu mantar sote
Yarım kaşık yoğurt
Birazdan 1 türk kahvesi 1 hurma
Su 3 ve üstü
1saat 15 dk tempolu yürüyüş
Eksi hale 600 Gr
hepfit
malipina @Bonus @MiuLego
Geçmiş olsun canım. Hala zor yaa hele de işteyken hiç çekilmiyo valla bütün enerjiyi çekiyo resmenvalla çok yoruldum bugün. bir de halam yetti bana. elim ayağım şiş eve geldim. başım zonkluyor. buraya girdim hemen. ayaklarımı uzattım tarçınımı içiyom senle yazışıyom öyle yani![]()
2.5 sb sütle yaptm canm 1 lt yapmadm ben belki esim sevmezse diye az yaptmYok çok katı olmuyo canım ben küçük kase yapıyorum 8 tane çıkıyor
Yok yafff bacaklar sis ağrıyor, tuzsuz yiyorum ama ödem gitmiyor. Napcam bilmiyorumGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendinemotoru bozduysan sağlam eksi gelir ama
![]()
Soru tipi açısından dedim canım. Ben anayasada çok sıkıntılıyım da bu ara lisansta en çok ona yoğunlaştımCıkmıs sorulara bakma anayasa da kız.cunku cogu sey degıstı yoksa yanlıs kalır aklında
Hadi başlayalımBeeeeeennn2000 atlicam inşaAllah
Yarış yapalimmi![]()
1,5 saat sürmüştü kuzum. Başlarken dakikaya bakmamıştım. 3 mil diye yapmıştım sonra bi baktım 1,5 saatCanım 45 dk suruyor dimi
Ama Leslie 5 yazıyordu 3ten farklı geldi bana45 dakka yaptıysan 3 mil yapmıssın canm.her mil 15 dakka
Dun aksam buradaydi hatta mesajini alintiladiniz siz.bu sabah da buradaydi ama kilo bildirmedi. Niyetlidir iftari beklemistir dedim ama hala ses yok.