Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlaaarrrr :KK3::KK3::KK3:flo aksama börek açacakmıs haberiniz olsun aç gelin :KK70::KK70:
20180523_104612.webp

Floweroflife Floweroflife

Melegiimm22 Melegiimm22 bak sakın tok gelmee hee :-):-) yok diyetteyim yok miu beni vurur dinlemem :KK70::KK70::KK70:

Yerim o ayakları
:emir_bebek::anne::KK36:
Melegiimm22 Melegiimm22 gunaydın kuzum uyandın mi :KK3:
O minnak ayaklarını yerim:emir_bebek::KK74: ben onun sahurdan sonra uyudu mu :confused:
:anne:
Uyudu ama 1 saat sonra:confused:
Cok saçma bi uyku uyudum bugün :deli:
7.30 kalktm
8.30 kalktm
10da kalktm
11 de kalktm :bicak:

Kızlaaarrrr :KK3::KK3::KK3:flo aksama börek açacakmıs haberiniz olsun aç gelin :KK70::KK70:Eki Görüntüle 2149286

Floweroflife Floweroflife

Melegiimm22 Melegiimm22 bak sakın tok gelmee hee :-):-) yok diyetteyim yok miu beni vurur dinlemem :KK70::KK70::KK70:
Ooo alirm 3 5 dilim :KK53:

Eki Görüntüle 2149289

Melegiimm22 Melegiimm22 yeşilli:KK36:
Smy pembeli :cool:

Esra_4378 Esra_4378 açık mavili :-)
Floweroflife Floweroflife arkadaki kirli mavili:confused:

Melegim harika görünüyosun bebegim:KK74:
:KK45: hihohoho :KK70: harikayiz :cool:

Eki Görüntüle 2149270

Kayısılarım Çağlalarım bu hafta çok güzel gidiyoruz son düzlükler haydi bastırma zamanı bugün yapılan sağlam sporlar cumaya güzel eksiye sebep olur demedi demeyin şişlikler de yarına iner ohh :KK71: Eksik gedik muhakkak vardır eminim bakın bakalım:sampiyon:

Kayısılarım:KK52:

@igdedali
matematik61 matematik61
@Nevreste
@malipina
@MiuLego

Çağlalarım :KK52:

Nego Nego
@masumm
Melegiimm22 Melegiimm22
Canım
Pazartesi : 20 dk eliptik, 20 dk tempolu yürüyüş / 130
Salı : 40 dk tempolu yürüyüş / 100

Selamlar:KK200: Ne guzel bir gun, kus civiltilariyla.

Hemşehrim merhaba nasılsınız

Iyiyim canisi. Sen nasilsin?:KK200:

Yuruseydi bi sipam rahatlardim :deli:

Diyorsun:KK70: Oyle olmayacak maalesef. Bana ilk 3 ay gecsin donmeye baslar, gaz sancisi kalmaz rahatlarsin dediler. 3 aylik oldu 6 ay olsun da emekler rahatlarsin dediler. 6 ay oldu, yasini bulsun da yurur duzene girer dediler. Netice olarak buyudukce sorumluluklari da buyuyor.

Uyku acisindan dusunuyorsan benim minik 3 yasinda duzene girdi. Kendini ifade etmeye baslayinca da hersey cok kolaylasti. Darisi basina:KK39:

Ooo 3 ayı geçti 6 7 kere doktora gittik kısa bir süre geçiyor tekrar ediyor oyle

Kac aylik kuzun? Krese falan mi basladi acaba? Bizim ki krese basladiginda yogun olarak yasamisti. Brons acici ile atlatmistik. Balgami rahat cikarinca sorun kalmamisti. Gecmis olsun yeniden.

Spor bildirimi de yapayim oyy cok fenayim yaa uykusuzum yarin annem geliyor ve oburgun iftardan once tartilcam:skandal:
Herkese iyi geceler:KK200:

Jillian level1=108 puan
nehirnil111 nehirnil111 @hepfit @MiuLego

Gozun aydin, imreniyorum sana suan:KK24:

11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil :KK57::rolleyes::confused: 8 e kadar uyusam bayram ederim ben:KK70: oğlan 5 de uyanıyor, babayla vakit geçiriyor sabah bende bölük pörçük 7 ye kadar uyuyorum işte :confused: sonra hooop kalkış camı aç yataklar havalansın topla, toplayarak arka odalardan mutfağa doğru yol al:KK55: çayı koy o arada akşamdan eşin tekrar dağıttığı mutfağa el at, kahvaltı hazırla, eş işe gitmeden ütülenecek varsa ütüle, karga b. yemedem kalkan çocukların didismesiyle uğraş babayla beraber kahvaltı sofrasına oturt onları, eşi uğurla bu arada baabaaa gitme ağlamaları:confused: tabi arka odaları toplarken makineye çamaşır at.
Eş gittikten sonra wc vs çamaşır suyu dök, çayı ısıt çocukları odasına gönder kahvaltı keyfi yap:KK45: kalk topla, süpür sil, akşamın yemeğini koy, oğlanın beslenmesini çantasını hazırla o arada evlaaadım kavga etmeyin de on kere:rolleyes: sonra okul için hazırlan üç kişi, yola düş üç kişi, büyüğü bırak, küçüğü bir saat parkta oynat, yorgun eve dön, eline telefonu al ayakları uzat bir saat :KK8:

Nasıl güzel mi :confused:
Bu arada oldum olası 11 de yatıp 7 de kalkmayı severim ben

Masallah:nazar:

:confused::confused:
Oldu ozaman :ruh::silah:

O nasl bir tempodur bee :oha:
Motor takmış gibi :oha:
Ne var kız elin alışınca kolay oluyor:confused:
Ooo okurken yoruldum canım
Rabbim gücünü artirsin:KK55:
Amiin :)
Ben de yazayım günümü
Sabah 9.30’da kalk, kedileri besle, köpeği dışarı çıkar, kedilerin kumunu temizle, biz uyurken evde halay çekmiş iki kedi ve bir köpeğin ardından evi topla,süpürgeyle süpür, viledala, kendine kahvaltı hazırla, köpeğin yemeğini pişir,köpeği besle, kedileri bahçeye çıkar, o sırada k.k’ya bak, öğlen yemeği hazırla, bir gibi restorana git, saat 8’e kadar amelelik yap,(şu sıralar boya işlerini yapıyorum ve bir iki gündür daha çok siparişlerle uğraşıyorum) eve gel, kedileri besle, duş al, akşam yemeği hazırla, köpeği besle,yemek ye ,bulaşık yıka,ev yine dağılmış halaylar sağolsun bu defa elektrikli süpürge aç(şu sıralar tüy dökme zamanları sürekli tüyle uğraşıyorum )vileda, koltukları eldivenle sil ki tüyleri topla, çay hazırla, rezervasyonları incele, mesaj yaz,k.k zamanı, eşle dizi izle, yat oh..
Bu standart her günü, araya çamaşır, toz alma vs de giriyor..
:confused::confused:
Yerim o ayağı.
Melek kızının gündüz uykusu mu çok? Ondan da gece çok uyanıyor olabilir
Sen dedin kadına gil if yipilim bini :işsiz::63:
:KK70:
Toplucamı üşüttük ya
Zaten üşütüğüz :KK70::deli:

Selamlar:KK200: Ne guzel bir gun, kus civiltilariyla.

Iyiyim canisi. Sen nasilsin?:KK200:

Diyorsun:KK70: Oyle olmayacak maalesef. Bana ilk 3 ay gecsin donmeye baslar, gaz sancisi kalmaz rahatlarsin dediler. 3 aylik oldu 6 ay olsun da emekler rahatlarsin dediler. 6 ay oldu, yasini bulsun da yurur duzene girer dediler. Netice olarak buyudukce sorumluluklari da buyuyor.

Uyku acisindan dusunuyorsan benim minik 3 yasinda duzene girdi. Kendini ifade etmeye baslayinca da hersey cok kolaylasti. Darisi basina:KK39:

Kac aylik kuzun? Krese falan mi basladi acaba? Bizim ki krese basladiginda yogun olarak yasamisti. Brons acici ile atlatmistik. Balgami rahat cikarinca sorun kalmamisti. Gecmis olsun yeniden.

Gozun aydin, imreniyorum sana suan:KK24:

Masallah:nazar:
Ayy oy tabi her ay başkadır
Ama aglamasn arkamdanda ben dolanirmnpeisnden ya cabuk skldgi icin hemen agliuo
Yururde kalkar ortalikta dolanir pesimden gelir en azindan :KK53:

Ayy oy tabi her ay başkadır
Ama aglamasn arkamdanda ben dolanirmnpeisnden ya cabuk skldgi icin hemen agliuo
Yururde kalkar ortalikta dolanir pesimden gelir en azindan :KK53:
O zaman pesinden gelmiyo bebisim girecek baska delikler buluyo

Back
X