Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet belli beni heyecan olarak gördüğünLeslie candır nehir heyecan![]()
Ulan iltifat ediyoz gene beğenmiyoEvet belli beni heyecan olarak gördüğün![]()
Heyecan nedir ya ben eğlenmelik kız mıyımUlan iltifat ediyoz gene beğenmiyo![]()
Balık bazı erkekler için acayip bağımlılık anlıyorum kuzum inşallah gitmez eşin gerçi tatil olayınız da var giderse de üzülme tatile gideceksin zatenTatil konusu çözüldü mü
![]()
herşeyin zamanı vardır,hayırlı zamanda gelsin inşallah desireSagol kuzum. Ben dusunuyorum da o beni dusunmuyor
Iyi eglenceler sana![]()
Aç kuzum inşallah halledilir ya güzel haberlerle gelbenim için balığa gitmediama denizede gidemedik çok rüzgar esiyodu deniz soğumuştur dedi
bu ene pek denizin tadını alamadım
tatil konusunu hiç dile getirmedik bugün-yarın konuyu açmayı planlıyorum![]()
hiç umudum yok tek dileğim en az kavgayla,kırgınlıkla halledebilmekAç kuzum inşallah halledilir ya güzel haberlerle gelRüzgarda çok dalgalı oluyor iyi yapmışsınız inşallah havalar geç soğursa bayramdan sonra bile gidersin geldiğinde
![]()
@MiuLego benimle neden konuşmuyorsun ki![]()
Meyveyi azaltabilmek canım yoksa gayretimiz boşa gidiyorBende meyveyi coook severimdolapta karpuz bozulcak nerdeyse esim diyo nasıl sabrediyosun
sabah yerim dedim o da fazla yemis oldum sanirsam bide mercimek etkiledi du bakalim bu playi takip edicem
![]()
Tşk ederim canım yeni sporlar keşfettim onları yapacam inşallahtakımdasın pempis
bu arada tebrik ederim sporların harika![]()
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp70 sayfa geçmiş var.. ben şimdiki zaman gelene kadar herkeeeesssss
1-2-3 tıp![]()
12de günü kapatmış öğlen yalnız.. if yapmışmış..Kız miu dukana kızıyor, if e bisey demiyor
Günaydın canımGunaydinLar![]()