• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım migren mi var sen de cnm?

Migren varsa eğer nane yağı ile masaj öneririm çok iyi geliyor ben de ise yarıyor çok şükür

Üşütmüşsün sıcak tut kendini belini bıknını açma ayaklarını sıcak tut :KK67:hiç dikkat etme gez toz

Ayuy geçmiş olsun miucan
Niye öyle oldu acaba? Güneşte falan mı kaldın?

Mevlam sifa versin inS :dua:

@MiuLego geçmiş olsun cnm.. daha iyi misin??

Oyy kıyamam cok geçmiş olsun kuzm :anne:

Çok çok geçmiş olsun kaptanim usutmus olabilirsin rabbim acil şifalar versin

@MiuLego kuzum gecmıs olsn oyyyyy nazar degmısler benm fit kaptanıma.oyarım onların gozlerını.usutme belırtılerının ta kendısı yasadıgın o yuzden nane lımon ıyı gelır mıdene

ÇOK ÇOKTEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM.. DÜN RAHAT BİR GÜN GEÇİRDİM.. ÜŞÜTTÜM HERALDE.. YA TATİLDE YA DA KLİMA ÇARPTI İŞYERİNDE BİLEMİYORUM Kİ AMA FENAYDI.. neyseki geçti gitti sağolun her biriniz:KK200:

Çok geçmiş olsun kuzu, şimdi nasılsın :anne:
iyiyim ki şimdi:KK53:
Gecmis olsun kuzum:KK15:
:KK74:
Tam onerecektim, yazmissin bile:KK73: Nane ve zerdecal da koy biraz:super:
tamammm
@MiuLego kuzum nasıl oldun ballı zencefilli nane limon en etkili doğal çözüm bu hastalıkta..gelipte yapıveremmi sana..
geleydin
yapaydın
nerdeydin:tokat:

ben evde değildim ki çalışıyordum:KK34:

hiç umudum yok tek dileğim en az kavgayla,kırgınlıkla halledebilmek

rüzgarda dalgada oluyoda bide denizi buzzz gibi yapıyo,soğuk denize giremem ben :KK43:
tatilde doyarım inşallah denize
İnşallah kuzum bende soğuk deniz sevmem :KK15:
Ne var accuh eğlenek:KK45:
Tamam sıkıcı monoton insan değilimdir adrenalini macerayı gezmeleri severim de pek gönül eğlendiriyorsun gibi geldi:KK45: o yüzden artık sana güvenmiyorum cuma gün ki Miu aşkını unutmadım :63:
nilişkomu eğlencelik değildir o benim helalimdir eğlendittirmem :KK62:
sevgililer-gunu-asik-kediler-sevgi.webp

:KK53:
Smoothie tam ona gore mali. Suzme olcme tartma yok. Hazneye istedigini atip miksleyecek. Hazne ayni zamanda bardak. Icip bulasik makinasina koyacak. 2 hazne var. Sabah aksam yapsa bulasik yikamadan da 1 gunu goturur:KK45:
:KK53:aynen böyle işte
Ah kıyamam :KK19: haşta mı oldun çen :KK74: :KK74::KK74::KK74::KK74:
Allah şifa versin :KK19:
tişikkirlir sipirgirl:oops:
Katı meyve sıkacağının asortiği değil mi bu smoothie zımbırtısı :KK14:
İyi oluyosa biz de akşamları yapalım ya oynasın artık şu tartı :KK12:

fakirler katı meyve sıkacağı der
zenginler zmoothie
sen bilmezsin hee
demek fakirsin
bu da senle son konuşmam
fakirlerle konuşmayı hiç sevmem:KK53:

Bide tarif istesem o zaman :KK23:
Ben gider şimdi muzlu, sütlü, çikolatalı smoothie yaparım @MiuLego beni öldürür :KK70:
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ben geldiğim gün lahmacun gömdüğü yetmezmiş gibi

bi de laflara bak
her yerden batıyorsun sen her yerden:KK62:

şimdi onu da kıskanır o çatlak :KK45::KK45:
:işsiz:
Ulan bebeler yok bi parti yapam dedim Allah cezamı verdi tuttuğum elimde kalıyo..temizlik partisiymiş meğerse kaderimdeki..:cry:

:D:D:D leoparlı taytınla temizlik yap heee:KK48:

İnşallah kuzum bende soğuk deniz sevmem :KK15:

Tamam sıkıcı monoton insan değilimdir adrenalini macerayı gezmeleri severim de pek gönül eğlendiriyorsun gibi geldi:KK45: o yüzden artık sana güvenmiyorum cuma gün ki Miu aşkını unutmadım :63:

Eki Görüntüle 2178951
Naaptıkki cuma günü miuyla aşk mı yaşadık gene:KK45:

Kolay gelsin canım. Haşlanmış patates tavsiye ederim miden için
sağol kuzum kendiliğinden geçti canı 1 kerecik kusmak istemiş demek ki
Daha odabişeymi bilenler bilir benim evim müstakil bahçemde tavuklarım var hobi olarakda çoğaltıyorum gurk yatıtıyprum vs.bu sene annemin hastalık döneminde ilgilenememekten bütün çıkan civcivler ölmüştü iki ay önce bi tanesine çok özen gösterdim 9 tane çıktı bi kedi kaptı iki hastalandı bi komşum aldı kala kala 5 kaldı..çok dikkat ediyodum az önce biri topallıyodu bi bakayım dedim. Aldım kapıyı da diğerleri çıkmasın diye hızlıca kapattım sen biri kapının arasına sıkış anında öl..nasıl üzüldüm anlatamam moral motivasyon sıfır anlıyacağın..bide annemi özledim:cry:

ya senin başına gelenler :D:D:D

üsüldüm ben de kıyamam onlara
ama sana hiç kıyamam ahum benim.. anneciğin kalbinde zaten hep :KK200:

Kızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
Biraz dinl3nip nane limon yapacam.
Bende sabah süt içmiştim iyi gelir diye ama laktoz artırıyormuş bilmiyordum :KK43:
oy oy oy geçmiş olsun tefom nazarlara mı geldin seen
Miummmm geçmiş olsun balım bit3nem en kolay tarif oda sıcaklığında yoğurt y3 balım midey3 iyi g3liyormus :KK60: @MiuLego

ulen kendin hastasın hala beni düşünüyorsun parçalıcam şimdi severken:KK74:

Back
X