• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

açlık orucu mu :sinirli:sen o hippo nun hiçbir tavsiyesine uyma emi :anne:
Cıksss kaptanım hippom doğru söyledi ben aklını karıştırdım. Bi ara geçmişi okudum. Orda if gördüm. Lahmacun yediğim gün hadi dedim yedin bi halt, akşama kurtar. Sen de kızmıştın bana. Meğer if akşam yemeğini öne çekmekmiş. Ben 12 de bitirdim diye kızmışsın

Iyi geceler kızlar halen işim bitmedi eve geç girdim mutfak topla çamaşır topls yika 2 sepwr asip yatacagim insallah.
Sabahda kalk kalkabilirsen

Bu arada o doğumgününde hiçbirşey yemediğini ve ciddi anlamda geri cevirdigime inanamiyorum iradeli olunca oluyormuşum da şimdiye kadar neredeymiş sayenizde ortaya çıktı iyiki varsınız hepiniz ahhh bir de şu cuma günü paparayi yemeseydim mutlu olacaktım ama halen kızıyorum kendime

Bir de bugün bir giydiğin kota kemer taktım ki ilk defa ki kış aylarında o kota giremiyordum bile çok şükür
kim seni üzdü
kim sana cuma papara yaptı

aaaaaaaaaaaaaaaa

vururum ulen:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

:ıslık:

Günaydınnnn kizlar

Sabah 4 te uyandım ödevleri yaptım.
Dun menude sknti yoktu acaba mercimek corbasi mi iyi gelmedi
cuma 69.2
cumartesi 68.6
Sabah 6 da tartıldım pazartesi 69.1 niye boyle oldu bu gece uykusuzm ondan mi acep :bicak:
Bide dun maydonoz suyu ictim

Not .Herhangi bir kacamak yok :KK200:
evet mercimek çorbası ödem yapabilir hele ki tuzlu ise
zaten karbon biliyorsun
ama eksi gayet güzel
günlük farklara takılma
3 günde -600 maşallahı var:KK9:
Kaptan bıraktığın gibi değil :olamaz:
Bu ara accuk aldı :KK48:

sussana sen beeeeeeeeeeeeeeeeee:KK67:

Cuma: 58.3
Bugün: 58.0
Fark: 0.3

@matematik61 kaptanım:KK74:

(Aslında çok daha büyük bir eksi görmüştüm. Bu dünkü düzensiz beslenmeden böyle oldu. O eksi duruyordur getiririm onu cumaya yine:rolleyes: )
helal miu
o önceki eksin geri gelir rahat ol
hissediyorum harika bir eksi görmüştün :rolleyes:

Back
X