- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
afiyet olsun
bende şimdi dibek kahvesi içtim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listedeyim ben
ne düğünü miuda düğün yapcak para yokkileyla ile mecnun
ferhat ile şirin
miu ile mali
devlerin aşkı büyük olur
düğün olursa halaya gelirim![]()
Armudun sapı üzümün çöpü diye diye evde kalcan bu gidişle![]()
Sağol kaptanım cumaya eksi gelmem lazım bayram haftasına giriyoruz çünküminnak kiloda sabit kalmak iyidir zaten cumaya eksisi gelir kuzu
kolay gelsin nilişkom
ne dersi çalışıyorsun kozacım?
Bu şekilde kabul eden ederArmudun sapı üzümün çöpü diye diye evde kalcan bu gidişle![]()
ipeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk buralarda yokken neler yedin içtin ipek de artılara geldin
günaydın menümü veremiyorum hafta sonu bende bilmiyorum ne yediğimi ,unuttum çok koşuşturmalı geçti tabii dikkat ettim yine
cuma 69.200
bugün 69.300
fark +100
@matematik61 @MiuLego
Dinlen kuzucum yaaa. Zaten asılırsın iyice daha sonra. Ay ne bileyim Rabbim emeklerinizin zayii edilmesine izin vermesin. Yardımcınız olsun.Türkçe, matematik ve geometri .. Dershane açılana kadar biraz bakayım dedim![]()
rüyamızda görmek bile yasakmali tecrübeli tabi
Eki Görüntüle 2178955
senin daha yolun var çocuğumBiz ikimiz damızlık kalacaz herhalde![]()
gayet güzel cumaya bu eksileri çoğaltalım
biz 63te anlaştık sanıyorumAynen cikaracaz aklımızdanmalipina
eder ederBu şekilde kabul eden eder![]()
cumartesiyi görünce kalpten gidiyordum ay neslihaaaan
Ay boşver cumayı 51 leri .....vay vay vay yyyyyyyy -300 minicik kilosuna beee
cumaya nilişkodan zayıf olacaksın hissediyorum
tamamdır balım sağolasın haber ettiğin için
Afiyet olsunafiyet olsun
bende şimdi dibek kahvesi içtim![]()
listedeyim ben
bana iyi davran : (
ay açlığımı rüyalarda gideriyordum demek ki :)Oo çok uzun ama şöyle söliyim burdaki kızların bazıları ile hep beraber bi softaya oturuyorduk ve sen çok güzel bir şekilde yemek yiyordun :))
aynen begüşüm dikkat ediyorum ama daha da etmem lazım demek ki
Kız ben terör estiririmolacan mı
vallaha deee
![]()
ne delikanlısı ben gayet seksiyet sahibi dişiliğiyle ön plana çıkmış bir gadınım
Hiç dinlemiyo seni onlar kaptanım
Hasta hasta üzüyolar
Cuma: 69.8
Bıgün: 69.6
Fark: - 200
Çok şükür oynadı tartı yerinden![]()
ivit aynen :)Cıksss kaptanım hippom doğru söyledi ben aklını karıştırdım. Bi ara geçmişi okudum. Orda if gördüm. Lahmacun yediğim gün hadi dedim yedin bi halt, akşama kurtar. Sen de kızmıştın bana. Meğer if akşam yemeğini öne çekmekmiş. Ben 12 de bitirdim diye kızmışsın
Hayır ya if ten bahsediyoruz.. günü 12de kapatmış if yaptım diyo sonra da miu kızdı.. bende öyle olmaz en erken 16da kapatmalısın dedimdi.. hemen de bana kalsın ihale![]()
Ne istiyon sabaha kadar kemik mi geveliycen![]()