• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pilates lastiği altındansa olur :)
ya da pilates lastiği boyunda 100 dolarlar olur :)

kuzu çok kalorili tabi ki sakın birdaha içme aman diyim

altını kim kaybetmiş ben bulayım mium
parmağımdaki alyanstan başka altın tanımadım ben hiç :KK43:
hem gramı kaç tl oldu sen biliyon mu:duduk:

resmen suça teşfik ediyosun limonata kurabiyee falan miu duymasın :KK70:

onlar bakmalık yemelik değil,yanlış anlaşılmasın,düğünümde bi pastam kurabiyem olmadı deme diye:KK53:eksiksiz düğün yapalım dedik yaranamadık ya laa:63:

Ben de iki tane poşet yeşil çay takayım. Ananaslı açaili :KK70: Eki Görüntüle 2178968

:)))
Geçicidir inşallah.

bari lipton takaydın,ne o fakir gibi doğadan falan,azıcık kalite lütfen:63:

Canım ovulasyon dönemindeyim ve bu ay çok sancılı geçiyor ondan sanırım.

Oğlan durur mu eşim yüzünden hepsi bağımlı olmuştu, her gün bir post getirirdi. Çok şükür üç dört aydır bazen kraker dışında almıyor, evde yok artık. Evde olmayınca unuttular. Arada dedeler dondurma alırsa o var bir tek. Bir iki de cips yedi. Önceden günde kaç kere yerlerdi baş edemezdim :KK43:

aa ondan o zaman eflal,halan gelince :ruh:puff diye sönersin

aboo dondurmada mı yapıyo,ne fenay bişeymiş:skandal:
aslında bi yönden iyi bişey zararlı şeylerden uzak kalıyolar,sağlıklı besleniyolar
eflal bu işin doğal çözümleride vardır belki gerçi sen araştırmışsındır da hani ek takviye olarak kullanabilirsin belki

Günaydın ulen :110:

Kimse beni sormamış tripli gunaydin dedim :63:
hormonlardandır :)
Cumartesi -300 idi 2 gündür toplamda 5 saat uyuyunca artı geldi
Cuma 106.6
Pazertesi 106.9

Tartıda artı görmekttenn yoruldumm
@MiuLego hepfit hepfit @matematik61
gülbiş nedenini inan anlamıyorum ama şu yeni diyetisyen menün yeni bir süreç olacak
cumaya eksi gelecek bence
umutluyum
:işsiz::işsiz:sen yaz dedin ya gaptan nie kafama vurdun şimdi vura vura gerçi zekalı olucam
evet ver sen
bakarım okurum da yorumlamam
cuma:65,6
pazartesi:65,2
fark:-400 gr

@MiuLego :63::63:
@matematik61
helal beeeeeeeeeeeee harika bir eksi oley
Ben niyetliyim kuzm akşama evde olamicam tartı götürme imkanimda yok dünkü kilomu bildirimmi?
@MiuLego

ivit dün sabahki olar

İstee bende onu anlatmaya calisiyom adama genelde Torku alıyor ama sonuçta içini bilmiyoz 1kremali bisküvi 1 küp şekere bedelmis alma diyom alirsanda göstermeden götür diyorum akşam erken yesek tekrar yemek istemez bisküvi atistirir kucugede bulaşmadan vazgeçirmem gerek
Sen onu işlemeye devam et , benim eşim eve artık almıyorsa seninki de vazgeçer :) bak her gün bir poşet alıyordu istisnasız. Kendin yap evde bisküviyi mesela.
Ben yufka dan cips yapıyorum çocuklara

hormonlardandır :)

gülbiş nedenini inan anlamıyorum ama şu yeni diyetisyen menün yeni bir süreç olacak
cumaya eksi gelecek bence
umutluyum

evet ver sen
bakarım okurum da yorumlamam

helal beeeeeeeeeeeee harika bir eksi oley

ivit dün sabahki olar
İyileştinmi loo

Back
X