• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyle bazı şeyleri yüze çarpmak gerekiyor. Uslu uslu sevecenlikle söylemeyi herkes yapar. Ama burası öyle biyer değil. Tozpembe görünen şeylerde var tabi ama gerçekler üstü kapalı olmadan söylenmeli ki amacımıza ulaşalım. Bizim verdiğimiz kilolar en çok kendimizi mutlu eder. Takım olarak hepimiz birbirimize yardımcı olalım.
Bu mutluluğu hepimiz yaşayalım:KK200:

Aynen cnm haklısın

PAZAR MENÜLERİ

Allah kabul etsin melekcim orucunu.. iftar güzel hafif olmuş afiyet olsun.. su inşallah 2.5 oldu.. spor yok sanırım
Puanın: 5

yorum bile yapmıyorum. :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:küstüğümü söylememe gerek bile yok bence:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK67:

bu nedir ördeğim ya?
sabah yaptın akşam dengele bari kendine 1 günde neden yükleniyorsun bu kadar
hiç yakışmadı :KK12:

BA YIL DIMMMMMMMMMMMMM
Puanın: 10 :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Menü çok güzel
su az
spor ağrıdan yok :KK43: geçmiş olsun kuzucum
Puanın: 4

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

pembikkkkkkkkkk ne güzel menü bu beğend,m
acıkınca da salatalık en güzel şeydir geç saatte mis gibi
Puanın: 10

kuzum menü çok güzel
lütfen bu 6 kayısıya dikkat emi sadece onu beğenmedim cumartesi menüsünde de
bu menüye bayıldım
spor ve hareketlilik de var
Puanın: 9

harikasın
sabah aç karna spor yapılmış
ara öğün yok
temiz net 2 öğnlü menü
su bol
spor az :KK20:
Puanın: 7 SPORU ARTTIR :KK5:

Menü saatlerini alayım mutlaka yoksa yorum yapamam..
sabahki ekmek beyaz mı ekmeğin cinsi mutlaka belirtilsin
spor nerede? spora vakit ayırmak zorundayız koza ..
su az en az 2.5 olsun emi
Puanın: YOK SAATLER YOK ÇÜNKÜ:KK62:

HA Rİ KAAAAAAAAAAA
Anlatmaya gerek yok
Puanın: 10 :KK9:

mütüş bir menü kuzucum
bu menülere vücut da hemen eksi ile cevap vermiş
aynen devam emi
mide küçülmeye başlıyor sakın bozma
oh be cıs cos olmadan da gün geçiyor bak
Puanın:5 (spor yok oradan kırıyorum)

cıs cos olan menü
Puanın: SIFIR :KK12:

Ne ulan bu libye yaaaaaaaaaa:KK34:
zararsız bir şey eminim :KK70:
yüreğin yetmez zararlı olsa çünkü :KK70:
Harikasın
Puanın: 10

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu menüyü spor ile taçlandırmalıydın ya
kaçtı 10 point
Puanın: 5

ah neslihancım yaa
dışarıda iken yeme işini kafada planlamak gerekiyor
çok aç kalmışsın nasıl düzensiz menü
tüh ya
neyse hafta içi geldi daha düzenli erken akşam öğünlü sebzeli proteinli öğünler istiyorum
su ve spor güzel
sporu sakın ola aksatma emi
Puanın: 7
Sabah 10.45 akşam da 18.00 idi kaptanım.. Bu arada ben beyaz ekmek yemiyorum yazdığım ekmekler hep kepekli ya da tb.. Dün dışarıdaydım hep o yüzden su ve spor aksadı :(

@Ahu060812 cumartesi menün yok ????? nereden??? ben mi gözden kaçırdım?

koza16 koza16 menü yazmayı unuttuğun için seninle küsüm ne kadar da hassasım o konuda biliyorsn:KK12:
Yaaaa küsme zaten dersten beynim şiştiii bir de sen küsme :cry::cry: Barışmak için senii çok öpsem kabul olur mu :KK42::KK42::KK37:

Bilmiyorum kuzu burda başka yerlere de yazdım belki mersinde dr önerecek birileri vardır diye inan moralim çok bozuk kafam kazan gibi ne yapacağımı bilemiyorum nasıl yapsam bilemiyorum
Tabiki görüşebiliriz kuzu ilgin için çok teşekkür ederim
Omcelikle moralini bozmak yok cnm
Her ihtimali düşün ama asla pes etme şimdi sana bunları çok diyen olacak ve sen diline gelmese de bize göre konuşmak kolay gelecek sana ama bunları ben şahsen yaşadım o yollardan kat ve kat geçtim sabret ve üzerine düşeni yap yılmak yok sakın lütfen

Omcelikle moralini bozmak yok cnm
Her ihtimali düşün ama asla pes etme şimdi sana bunları çok diyen olacak ve sen diline gelmese de bize göre konuşmak kolay gelecek sana ama bunları ben şahsen yaşadım o yollardan kat ve kat geçtim sabret ve üzerine düşeni yap yılmak yok sakın lütfen
Kendime kızıyorum bu kadar kilo alırken aklın neredeydi şimdi neden veremiyorsun diye sonra çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye kafam ruhum karmakarışık. Toparlanır elbette ama şu an böyle hissediyorum hayal kırıklığı koskocaman hayal kırıklığıyım ben

Back
X