• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yedim ictim, biraz istirahat sonra egzersiz&dizi keyfi yapacagim. Yeni sezon beklerken yarim biraktigim diziye devam ediyorum, meraklilarina tavsiye ederim. Once upon a time:KK39:

tontriko tontriko hos geldin:KK3:

Kendime kızıyorum bu kadar kilo alırken aklın neredeydi şimdi neden veremiyorsun diye sonra çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye kafam ruhum karmakarışık. Toparlanır elbette ama şu an böyle hissediyorum hayal kırıklığı koskocaman hayal kırıklığıyım ben

Rabbim hayirli&saglikli evlatlar nasip etsin kuzum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir donem olacak. Allah guc ve kuvvet versin insallah:KK200:
Bu gun abimin nikahı vardi ve ben orda olamadm :KK61:
Batsın gurbet :KK61:
Hayirli ugurlu olsun canisi:KK200:

Yedim ictim, biraz istirahat sonra egzersiz&dizi keyfi yapacagim. Yeni sezon beklerken yarim biraktigim diziye devam ediyorum, meraklilarina tavsiye ederim. Once upon a time:KK39:

Rabbim hayirli&saglikli evlatlar nasip etsin kuzum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir donem olacak. Allah guc ve kuvvet versin insallah:KK200:

Amin kuzum teşekkür ederim

Sagol canimm❤

Bir dus al canim, net varsa bir animasyon ac cocuklarla evde sinema keyfi yapin:KK39:
Ayy canım benim wc gidebiliyonmu diye sorsana odadan kaybolayim küçük hemen wc ye geliyor yemeği bile ablasıyla az oyuna saldılar öyle yaptım sporu bari uyurken yaptim
Ozel bir sey yapmana gerek yok kuzum. Duzenli yuru, gobegin alti da ustu de gidiyor :KK39:
gider inşallah dimi canım yaa şöyle düz karın istiyorum

Ayy canım benim wc gidebiliyonmu diye sorsana odadan kaybolayim küçük hemen wc ye geliyor yemeği bile ablasıyla az oyuna saldılar öyle yaptım sporu bari uyurken yaptim
gider inşallah dimi canım yaa şöyle düz karın istiyorum
Gider hic merak etme. Egzersizini aksatma yeter:KK15:

Elim boşken menüyü vereyim
Sahur
1sb süt 3 hurma 1 yumurta 1 küp peynir
İftar 20.20 gibi
1kucuk tabak etli patlıcan yemeği salata cacık yiyecem inşallah
Su 1daha ama 3 yaparım bide ödem suyu icecem
Spor
70 dk leslie
500 ip
Cardioya halim kalmadı