• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dinlen kuzucum yaaa. Zaten asılırsın iyice daha sonra. Ay ne bileyim Rabbim emeklerinizin zayii edilmesine izin vermesin. Yardımcınız olsun.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim :KK60::KK60: Yok çok fazla çalışmıyorum ama ufaktan başlamam lazım.. Yoksa eylülde daha çok zorlanıcam :(

Canım dr un demesine bile gerek yoktu, bir lokma bile yese anında döküntü oluyor. Kendi de biliyor oğlum idrakında. Yerse kaşınmaya acıya razı olacak.
Dr söz dinleyecek iyi anlaştık diyor :)

Dr baban bana hep şaka yapıyor sana abur cubur alıcam diyor, almasın diye şikayet ediyor :KK70: dr teyze amca demez direk dr der bizimki :KK45:
Geçmiş olsun :KK200:

:KK200:Selamlar :KK200: Bugün kütüphaneye gittim, ordan dershane araştırmaya gittim.. Kafam allak bullak oldu çok kararsızım :110: Hemen menümü yazayım..

@MiuLego

Sabah: 08.30
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, peynir
Süt

Ara: 14.00
2 dilim karpuz

Akşam:
1 kepçe fasulyeli çorba
1 kase cacık

Su: 3 litre
Spor: 60 dk tempolu yüzme
nehirnil111 nehirnil111
Nerde yuzuyosn kuzm ne güzel hergun :KK37:

Selam canlar :KK200:

Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk:bicak:

Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterse:deli: onun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım:KK17:

Selam canlar :KK200:

Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk:bicak:

Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterse:deli: onun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım:KK17:
Cnm yüksek lisans için dimi?? Bu sene ikinci senen...biticek sonra.. 2 yıllıktı dimi??

Back
X