• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK74:
Iyiymis ben de ipe başlayacağım10 kilo gitti nasılsa cumartesi de köye gidiyorum orada zaten müstakil sporum anasını ağlatacağım

Bu plank için nasıl bisi indirdin nereden

Haklısın cnm ben de öyleyim aslında olucak dedim mi bitmiştir ama yaş ilerledikçe insan bazen salıyor. Ben çok şükür kendim e geldim de fırsat bulup birde tam spor yapabilsem yürüyerek olmuyor sıkı sıkı yapmak lazım yaptıkça da sonucu görünce hepten hirs yapıyor insan
30 günlük yapılan foto indirdim canım
arden32 arden32 kizzz dunku sprun acisi bugun cikti heryerim agriyo :KK53:
Ben kaç gün çektim o ağrıya rağmen yaptım canım
Leslie indirmiş olan var mo 3 mil bana WhatsApp dan atsın ya benim indirilmiş yok her defasında internetten yapıyorum bazen yetmiyor netim
GuLce_ GuLce_ tele indirip yapıyor canim
Güzel menü kuzum ama sahur az geldi salatalık domates falan da eklesen keşke, sporun güzel, cardio fazla gelmesin oruç oruç halsiz düşme
Dün son vakte denk geldi canım bugün ekledim merak etme:KK74:
Öperim her birinizi:KK15:

Yarın tartı güzel eksiler göstersin mutlu etsn hepimizi inşallah:KK200:
amin amin kaptanim:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:anladin sen :confused:

Selam canlar :KK200:

Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk:bicak:

Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterse:deli: onun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım:KK17:
Allah kolaylık versin kuzum sen herşeyi en güzelini yaparsın ben inanıyorum :KK200:

Selam canlar :KK200:

Gelemiyorum ama çalışıyorum. Başım ağrıdı accuk:bicak:

Eve geldim hemen yemek yedim. Sonra çalışmaya başladım. Yarın Allahın izniyle tez ölçümlerim başlıyor. 4 gün sürecek. Ben akşam işten çıkınca katılabilicem. Artık gece kaçta biterse:deli: onun hazırlıkları hesabı kitabı çalışmasına bakıyorum. Çok heyecanlıyım:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Epey yoğun ve yorgun günler beni bekliyor sanırım:KK17:
Allah kolaylık versin canım

Back
X