• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabiki herşey çok güzel olacak inşaAllah canımm :KK200: daha hayırlısı olacakki bekliyo minik inşaAllah :KK200: sen sadece sabret :KK200:
Gorumcem 5 sene sabretti şimdi 3 ayı kaldi doğuma :KK200:
İnşallah kuzucum inşallah Allah hiç bir kadını annelikten mahrum etmesin inşallah canım benim bakalım ben zayıflamaya odaklanacağım deli gibi spor yapayım ki ben sporsuz veremiyorum o kesin aksine alıyorum Bi de manyak bünye :KK14:

İnşallah kuzucum inşallah Allah hiç bir kadını annelikten mahrum etmesin inşallah canım benim bakalım ben zayıflamaya odaklanacağım deli gibi spor yapayım ki ben sporsuz veremiyorum o kesin aksine alıyorum Bi de manyak bünye :KK14:
Amiiinn kuzmm Rabb'im hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle sanada taddirsin InsaAllah:dua:
Regl bittikten yumurtlama zamanına kadar yap sporunu ama yinede çok ağır sporlar yapma kuzm
Çabuk gel noluurrrr ben beklerim bebekiiimmm :KK200:

Ayyy kırmızı sinyaller aldım :KK30:

Günaydın kuzum, hee iki gün oldu doğuralı çaktırmıyom :KK70:
Valla gözümden uyku akıyo benim de ama yatağa girince kaçıyo ben de anlamadım. Kahve içiyom şimdi yapcak bişe yok:kahve:
Günaydın maliiiiimmmmm:KK8::KK8:
Günaydııınnnnnn:KK200::KK200::KK200:

Sade kahvemi yaptım yola çıktım. Bekle beni servis :rapci:
Günaydın kuzu can hayırlı işler hayırlı günler olsun:KK200:
Günaydın çıtır ve çıtır yılında ilerleyen hatunlar :KK200:
Günaydın canımıniçisiiiiii:KK74:

Amiiinn kuzmm Rabb'im hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle sanada taddirsin InsaAllah:dua:
Regl bittikten yumurtlama zamanına kadar yap sporunu ama yinede çok ağır sporlar yapma kuzm

Ayyy kırmızı sinyaller aldım :KK30:
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:hadi kız accık git uyu da gel bünyen yorgun düşecek yoksa

günaydın herkese
menüm
kahvaltı
5 zeytin
1 çeri domates
1 dilim k.e
2 dilim peynir
1 büyük kupa çay şekersiz
ara öğün
1 bardak yeşilçay ve 1 incir
öğle
zeytinyağlı brokol, 3 kaşık