• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar canlar çıtırlar çok acil yardimm

Sabah +200 geldim dune göre

Şimdi bana bir yol

Ben akşamları yemek saatini indiremiyorum o yüzden bir sure eve gitmeden ofiste bisiler yiyim diyorum
Ya da öğleni geç yiyip akşam niyetine hurma süt yoğurt vs neler yitebilirim alternatiflerinizi bekliyorum canlar:bicak:
Bence de öğleni geç yiyip akşam yoğurt, muz+süt, yada küçük porsiyon meyve ile kapatırsın günü.. süper olur bence.. güzel eksi gelir ;)

Kuzum benim senin yüreğine de yük oldum kusuruma ama inan çok kötü oldum o hayal kırıklığını anlatamam Bi de dr un vurdumduymazlığı iyice gerdi beni. Neyse bugün başka Dr a gidicem hayırlısı bu Dr Bi de tüp bebek ve Araştırma hastanesinde çalışmış inşallah iyi olur

Ne demek yük oldum falan sakın saçmalama
elimizden dua dan ve bilgi vermekten başka bir şey gelmiyor ki cnm.:KK60:

Hayırlı sabahlar:KK200:
ickiliydibilmemne-1532033158739.webp

Bence de öğleni geç yiyip akşam yoğurt, muz+süt, yada küçük porsiyon meyve ile kapatırsın günü.. süper olur bence.. güzel eksi gelir :KK66:

Aynı şeyleri düşünüyorum çünkü akşamı geç kapatmak wc çıkmamak beni artıya götürüyor.:KK200:
Bu hafta dediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm. @MiuLego cnm kaptaniçem fikrin nedir?
:KK200:
Günaydın günaydın t:KK49::KK76::halay::eğlence::halay::KK76::eğlence::KK76::halay:

Gnüaydın cnm..:KK200:

Sana da cnm..:KK200:

Aynı şeyleri düşünüyorum çünkü akşamı geç kapatmak wc çıkmamak beni artıya götürüyor.:KK200:
Bu hafta dediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm. @MiuLego cnm kaptaniçem fikrin nedir?
:KK200:

Gnüaydın cnm..:KK200:

Sana da cnm..:KK200:
Günaydın istikrarlı nesli günaydın :KK76:

Back
X