• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

images

bunlarda nilişkomla eniştemiz nehirnil111 nehirnil111 ballı çörekim :KK74: kız aynı siz değilmi?:KK70:
Annaaaa aşırı benziyor Begüş :KK70:Şıp demiş bizim burnumuzdan düşmüş :KK45:Yerim seni bugün daha da yoğunum hep depodayım gelemiyorum :KK43:kadınlar molaya geçti ya geldim 2 dakika :KK51:

Şu anki tipimi görsen umudu kesersin begüş :KK70:
sen beni görmediğin için bu kadar rahat konuşabiliyosun:işsiz:
zayıf halini gördük burda o fücutta ne kadar kötü olabilirsin ki, ı ıhh hiç sanmıyorum,bence mütüşşsün :KK8:
sosyal medyan varmı:KK8:ekleşelim:KK74:

Evet waytım sen ne önerirsin bu gariban şişko wc sorunu yaşayan hatun için:olamaz::KK48:
Balım ben akşamı hafif geçirmen taraftarıyim öğle yemek yersen akşam süt hurma ton balıklı salata cacik gibi yada su 3 gun kabak yapsan WC için şahane olur

Evet waytım sen ne önerirsin bu gariban şişko wc sorunu yaşayan hatun için:olamaz::KK48:
Balım ben akşamı hafif geçirmen taraftarıyim öğle yemek yersen akşam süt hurma ton balıklı salata cacik gibi yada su 3 gun kabak yapsan WC için şahane olur

Annaaaa aşırı benziyor Begüş :KK70:Şıp demiş bizim burnumuzdan düşmüş :KK45:Yerim seni bugün daha da yoğunum hep depodayım gelemiyorum :KK43:kadınlar molaya geçti ya geldim 2 dakika :KK51:
Eneeeee 2 dk da dolmıiuş ya laaa Günaydın diyemedim gaptanıma goçumaaaa

dün taze incir yedim
bugün durum feciat :olamaz:
Kuzu beni ev yapımı kek ve pattisli börek bildiğin cırcır yapıo ne hikmetse ilaç içmek zorunda kalıyorum kessin die ama incir kayısı tık yok bünye manyak bünye :deli:
Ne güzel yaaaa moktan muhabbet edeceğim Bi takımım var:KK70::KK70::KK70:

Kuzu beni ev yapımı kek ve pattisli börek bildiğin cırcır yapıo ne hikmetse ilaç içmek zorunda kalıyorum kessin die ama incir kayısı tık yok bünye manyak bünye :deli:
Ne güzel yaaaa moktan muhabbet edeceğim Bi takımım var:KK70::KK70::KK70:
enee ne kadan denişik bağırsakların var :KK53:
bazen muhabbet çok moktan oluyo gerçekten :KK53:

Günaydınlar güzel, mutlu, fit, neşeli ve +18 muhabbetli ( :KK48: ) takımım :KK36:
Bana demi bana demio mali kesin sana dio ben asla ve kat-aaaaa aaaaa +18 olamam olsam olsam - 18 olurum)(espri yeteneğime tüküreyim:ıslık:)
neyse kendi kendime güleyim de rezil olmayayım :confused::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:110::110::110::110::110: hiç utanmadan öyle ağzını yayıp yayıp güldün dimi vayyyy beee

Çıkmıyorum dışarı hiç dün mecbur çıktım otoparkı kullanmaya başladık az merdiven vardı sanki -2 den çıktım bide eve :KK42:

Elif uyumuştu birazında kucağımdaydı bi yerde durdum ayakkabısını giydirdim her yerim beyaz oldu :KK42:
:D:D:D:D bak yine hayal ettim yine güldüm

çık kız gez dur
bolca merdiven çıkmış olacaksın işte ne güzel
elifi öperim

Back
X