• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız ciddiyim hayır salyam akmaz :KK70: saçım da dağılmıyor, gerçekten sabah kalkınca yüzümde bir nur oluyor :deli: niye oluyor bilmiyorum :KK70: sonra gidiyor :KK45: yattığım şekil kalkıyorum :KK70: kocam otursun beni izlesin bence ama odun :KK53::KK53:

Laaaan koptum bir gün için evli kalmak :KK70::KK70: evlenince geçer belki :KK45::KK45:

hangi gezegendensin bacım :110:

Mest içiyorum mate içiyorum hurma yiyorum sonra yedik çay sabah çörek otu yagi içtim yok anam gelmiyor akşam oturdum klozete bağlılar gibi gelmiyor da melet sevdiler içeriyi.. cuma geceden beri tik yok :bicak:

balım o zaman sabah aç karna 1 kuru incir 7 zeytin dene bakalım
acı yiyor musun ?

Kızlar canlar çıtırlar çok acil yardimm

Sabah +200 geldim dune göre

Şimdi bana bir yol

Ben akşamları yemek saatini indiremiyorum o yüzden bir sure eve gitmeden ofiste bisiler yiyim diyorum
Ya da öğleni geç yiyip akşam niyetine hurma süt yoğurt vs neler yitebilirim alternatiflerinizi bekliyorum canlar:bicak:
canım telden de yazmışsın ama yeni gördüm

evet harika olur
o +200 de wc etkisi de var ama unutma!

muz+süt
yoğurt+salatalık
birkaç çiğ kuruyemiş+ayran (süt veya yoğurt)

hurma
1 porsiyon meyve

ya işte bunların yanına hep süt ayran (tuzsuz) ya da yoğurt olur canımcım

Noldu ördekim beniiimmmm
FB_IMG_1531610730426.webp

Durumum bu :))

günaydın canım sizde mi uyumadiniz bizde dakka başı uyandık uykulu moddayim bugün hem temizlik yapıyorum şimdi uyuttum kızı devam temizliğe ,sen niyetli degilmisin bugün bende nasip olursa bayrama kadar tutmayı dusunuyom belki cumartesi tutmam kararsizim
Son dakka kalktim bise yemeden tutmak istemedm ay bide her yerim agriyo

Günaydın :halay:

Bugün pattiş detoksu yapıcam :KK73: pattişlerim haşlanana kadar ağzıma bir incir attım hem meta çalışmaya başlasın hemde wc ye iyi gelsin :KK71:

Dünki ipten sonra sol ayağımın üstü bileğime kadar şişti :mad: spor yapmak istiyorum ama bu aralar vücut izin vermiyor sanki..
kuzu hayır vücut izin veriyor
acaba sen vücudunu fazla mı dinliyorsun?
yürüyüş sana en güzel spor aslında ama yapamıyorsun
ip atlama bir süre
Günaydın günaydın t:KK49::KK76::halay::eğlence::halay::KK76::eğlence::KK76::halay:
giniydin kiri viyt:tokat:
gü nay dınnnnnnnnnnn sarı ördek
seni yiyeceğim cumaya :kk77:
Açım aciz açlar açım açım açım açım açım açım açım açım açım açım :deli:

yaz ordan bana da bir açlık:deli:

Back
X