- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
Ha ok sagolasin oyle yapayim bende:)Evet canim gün sonunda veriyoruz menüyü :) ve kaptanı etiketliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ok sagolasin oyle yapayim bende:)Evet canim gün sonunda veriyoruz menüyü :) ve kaptanı etiketliyoruz![]()
Hoşgeldin canım.benim huzurun daim olsun inşaAllahHoş buldum çok şükür iyiyim zor günler bitti bomba gibi geldim. Huzur herşeyden önemliymiş bizzat test ettim onayladım. Sen nasılsın yeni gelişmeler var mi
Toparladım zor 1 ay geçti 3 kez istifa ettim kabul edilmedi bi dolu sorunla mücadele ettim bi de terapide cildiriyordum artik izin dönemi terapiye ara verdik 2 hafta tadıni çıkaracağım. Bu arada tatil için kalabalık bir grupla ayarladığımız tatil köyünün lisansı iptal olmus paramız yandi tatil iptal oldu. Nuhun gemisine gidemedik bebeği nuhun gemisinde yapcam karar verdim ilerde anlatacak hikayesi olsun. Kış iznini bekliyorum.İyi gidiyo kuzu kilo hedefin aşağısındayım miu mezun etmiyo beni zalım,bebek işi askıda hala. Sen naaptın düzeldi mi moralcağızların iyi misin inşallah
Inşallah hepimizin. Artik tatil modundayim bu duygu super ben artik ev hanımı olmak istiyorum. 2019 yılının tatillerine bakıyorum şimdidenHoşgeldin canım.benim huzurun daim olsun inşaAllah![]()
Ben yapar mıyım öyle şey hiçküçük deme mali lazım gördün müüümalipina
Kızın hayırlı olsun tevom ama bana yeni bı haber olmadı açıkçası ausuda senin kizida doğru tahmin ettim hatta hiç yanildigim olmadıHellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve ilk size yazıyorum
Iyiki dediklerm canlarım
@MiuLego @Nevreste @hepfitAk kelebek
Alıntılardan görürsunuz diye umuyorum diğer arkadaşlarım kusura bakmayın![]()
amin canım benimAllah sabrın büyüğünü versin çok zor birşey. Bunu unutturacak acı vermesin
Olur mu canım birimizin derdi hepimizin derdi olur hiç çekinme dök içiniaynen öle Allah kimseye yaşatmasın sizide üzdüm ne güzel muhabbet ediyordunuz kusura bakmayın kızlar
ben daha olamadım cakilim yaa 74 lerdeyim bakalım cuma ne olacakHoş buldukne habersiniz neler kaçırdım herkes incecik olmuştur ay yine kiskanacagim sizi
Bende gordumki eksii wc ciktimda azckTartı sabah sabah gönlümü kazandı![]()
Belki bende gordumBende gordumki eksii wc ciktimda azck![]()
Amin kuzum başın sağolsunrabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
Ay nasıl sevindim nasıl darısı banaHellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve ilk size yazıyorum
Iyiki dediklerm canlarım
@MiuLego @Nevreste @hepfitAk kelebek
Alıntılardan görürsunuz diye umuyorum diğer arkadaşlarım kusura bakmayın![]()
Oyy canım amin amin binlerce kere amin isteyen herkese rabbim sağlıklı nasip etsinHayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim..![]()
Dr. banada hep kız demişti ben hep erkek olabilir miki dedim kız istiyordum çünkü doğuma kadar tırstım rüyamda görmüştüm çünkü.. Ve sonra Kızım oldu dünya tatlısı baldan tatlı..
Rabbim isteyen herkese versin canım..
oyy kız demek tevogözünüz aydın
Rabbim hayırlısıyla gelmek nasip etsin,hayırlı ömür versin inşallah
kız diyinceAusencia
geldi aklıma minik kuzusuyla napıyo acaba
![]()
Canım bitanem çok sağol size ilk yazdım doktorda elleriyle oynadığını görünce o kadar duygulandım ki.. kızım oğlum kardeşlerini izlediler onların sevinci, sevincim oldu bin şükürOyyyymaşallah yesin onj miu
Biliyırdum işteee kız olacak diyordum teee en başından
Yaşasın bir piremses daha katılıyor aramıza
Maşallah sevincin ne güzel yaaa oyy
Hippo yemin ederim seni etiketlemeye çalıştım karamel yazdım olmadıHayırlı uğurlu olsun cnm. Güle güle büyüt...
Ama ben kusura baktım![]()
Evet kuzum demistinYaaa çok sevindim ben de kız hissetmiştim yazmıştım sana hattaSağlıkla, güzelliklerle gelsin inşallah
![]()
Evet ya gobusum hele de yemek yedigimde aşırı şişiyor ama 5 hafta önceki kontrolle şimdiki kontrolde kilom aynı cıktı doktordaayyy ayyy hadi gözün aydın canım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda kız erkek fark etmez rabbim kucağına almayı nasip etsin
Göbek çok mu şişti tevoo![]()
Amin canım amin hepimizinki inşallahAllah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Amin kajum teşekkür ederimÇok sevndm canm sağlıkla kucağna al inşallah..
Ah canım onlar senin cennette sefaatcin olacaklar. Rabbim kucağını boş bırakmamış çok şükürrabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
Kız ben çok muaallaktaydim keşke bana da kesinn deseydin azicik rahat girerdim doktoraKızın hayırlı olsun tevom ama bana yeni bı haber olmadı açıkçası ausuda senin kizida doğru tahmin ettim hatta hiç yanildigim olmadı
Cakilim hoş geldintevafuk55 hayırlı uğurlu olsun kız çocuğu çok tatlı olur allah hayırlısı ile kucağına aldirsin.
amin amin canım yine birincilikleri kapariz inşallahHepimiz görelim inşaAllah amiiinn![]()
Maşallah canımOyy canım amin amin binlerce kere amin isteyen herkese rabbim sağlıklı nasip etsin
Ausencia duy sesimi benim de kızım olacak
Begumum çok teşekkür ederim bitanem
Canım bitanem çok sağol size ilk yazdım doktorda elleriyle oynadığını görünce o kadar duygulandım ki.. kızım oğlum kardeşlerini izlediler onların sevinci, sevincim oldu bin şükür
Hippo yemin ederim seni etiketlemeye çalıştım karamel yazdım olmadı
Karamell yazdım olmadı
Iki m harfi varmış meğer
Evet kuzum demistinÇok teşekkür ederim kızım aşırı sevindi ya prensesim benim
Evet ya gobusum hele de yemek yedigimde aşırı şişiyor ama 5 hafta önceki kontrolle şimdiki kontrolde kilom aynı cıktı doktorda
Doktor o zaman kızmıştı birazcık şimdi çok sevindi
Amin canım amin hepimizinki inşallah
Amin kajum teşekkür ederim
Ah canım onlar senin cennette sefaatcin olacaklar. Rabbim kucağını boş bırakmamış çok şükür
Inşallah bunların sağlıklı hayırlı uzun ömürlerini görürsün.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin mevlam
Kız ben çok muaallaktaydim keşke bana da kesinn deseydin azicik rahat girerdim doktora
Hatta ilk dedi ki bir şey gördüm ama sanki kordon dediben aynı bu
Şaka bir tarafa çok sağol vaytim
Cakilim hoş geldin
Çok teşekkür ederim isteyen herkese allah nasip etsin![]()
Canııımmm çok mutlu oldum Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kavuşmayı nasip etsin minnoş kızımız mı olacakOyy canım amin amin binlerce kere amin isteyen herkese rabbim sağlıklı nasip etsin
Ausencia duy sesimi benim de kızım olacak
Begumum çok teşekkür ederim bitanem
Canım bitanem çok sağol size ilk yazdım doktorda elleriyle oynadığını görünce o kadar duygulandım ki.. kızım oğlum kardeşlerini izlediler onların sevinci, sevincim oldu bin şükür
Hippo yemin ederim seni etiketlemeye çalıştım karamel yazdım olmadı
Karamell yazdım olmadı
Iki m harfi varmış meğer
Evet kuzum demistinÇok teşekkür ederim kızım aşırı sevindi ya prensesim benim
Evet ya gobusum hele de yemek yedigimde aşırı şişiyor ama 5 hafta önceki kontrolle şimdiki kontrolde kilom aynı cıktı doktorda
Doktor o zaman kızmıştı birazcık şimdi çok sevindi
Amin canım amin hepimizinki inşallah
Amin kajum teşekkür ederim
Ah canım onlar senin cennette sefaatcin olacaklar. Rabbim kucağını boş bırakmamış çok şükür
Inşallah bunların sağlıklı hayırlı uzun ömürlerini görürsün.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin mevlam
Kız ben çok muaallaktaydim keşke bana da kesinn deseydin azicik rahat girerdim doktora
Hatta ilk dedi ki bir şey gördüm ama sanki kordon dediben aynı bu
Şaka bir tarafa çok sağol vaytim
Cakilim hoş geldin
Çok teşekkür ederim isteyen herkese allah nasip etsin![]()
Ay amin gülbem amin sanna da ınslalahAy nasıl sevindim nasıl darısı bana
Rüyanın tersi çıkıyor hep bende kız görüyordum oğlum oldu
Menüleri hergün eksiksiz akşamları saatleri ve ölçüleri ile birlikte yazacaksın cnm.. artı olarak su ve sporunu da sonra kaptanı etiketliceksin.. akşam menüler gelir örnek menülere bakGunun sonunda mi vercez menuyu?
Ben az once zeytinyagli kabak yemegi yedim..hazir ayran ictim.. salatalik yedim 1 tane.. bi kase pekmezli ev yapimi yogurt yedim.. ha birde 1 litre suyumu ictim :))
Gun icinde acikirsam yiycem biseler.. umarim kacanak filan yapmam.. cunku acaip bunyemi rahatsiz ediyo sonradan