• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canııımmm çok mutlu oldum Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kavuşmayı nasip etsin minnoş kızımız mı olacak:emir_bebek::KK36::KK36::KK36::KK36:
Hemen gelsin de @MiuLego onu da zayıflatır kız demeyeydin keşke:KK70::KK70:
Amin kuzum canım özgem :KK200: darısı sana inşallah hayırlısı ile :dua:
Valla kk ya eleman yetistiriyotum resmen :KK70:

tevafuk55 tevafuk55 cnm inanki içim rahatladı.. artık beni sevmiyorsun diye çok üzülmüştüm :cry:
Ciddi diyorum bak yazdım olmadı hatta altına not düşecektim hippo etiketini yapamadım diye.. sonra aklıma bütün arkadaşlar geldi genel yazdım :KK200:

Sini siviyirim :63:

Kizlar köyden indim şehire şükür :KK70:

Arefe ya da bi gun oncesi cikarim.bayram kosturmayla gececek saymiyorun o yuzden.bi bu hafta ne yaptiysam o artik.gezilecekler gidilecekler ve yenilecekler:confused:
Evimi de ozledim zaten.Oglum tatilde bana baglandi iyice nasil kopcaz tekrar bilmiyorum.Donunce bi suri doktor isi de var bi yandan onlarla kafam dolu.Kafami bi kenara koyup bi basima 10 dk denizi izleyesim var sadece..

rabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
amin canım
rabbim sanada bağışlamışya ne güzel:emir_bebek::emir_bebek:
ve gerçekten kıymetini bilenlere nasip etsin,etrafta neler görüyoruz :KK43:

Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Cakilim hoşgeldin cok sevindim senin adina.gitme bi daha.

tevafuk55 tevafuk55 sağlıkla gelsin inşallah minnak prensessss gozun aydin canim

Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
bunca zaman sonra geçmişte kaybolursun çakıl,anı yakala
hoşgeldin bu arada :KK74:ne zamana kadar izinlisin? bide işe başlayınca yine aynı mı olcak yoğunluğun:110:

@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdim :KK70: okul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
Ben hatirlatirim cnm :KK14:

Okullar açılınca bizimde düzen oturuyor bende 62 olayım diyorum :deli: beraber listeye gireriz :KK50:

Back
X