• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar:KK200: Yogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur:KK45:

Benim deee:halay::halay::halay:

Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?

Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah:nazar:

Masallah:nazar::emir_bebek:

Hos geldin:KK19:

Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah:KK200:

:KK19::KK37:
her zamanki hali canım bı bakmisim mışıl mışıl uyurken bı bakmisim sabaha kadar dakka başı uyanır

Selamlar:KK200: Yogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur:KK45:

Benim deee:halay::halay::halay:

Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?

Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah:nazar:

Masallah:nazar::emir_bebek:

Hos geldin:KK19:

Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah:KK200:

:KK19::KK37:
Dis cikariyo benimki

inşallah canısı :KK36:
evet bende ona endeksledim kendimi bayram,izin bi bitsin havalarda serinler hem o zaman evde spor time:spor:
tercihlerimiz bitti desire sırayla
istanbul
izmir
ankara
kocaeli yazdık

bugün gece 12 de son,kapanıyor bildirimler bakalım hayırlısı

aslında istanbuldan sonra gebze teknik üniv. yazmıştık ama oğlum birisiyle konuşmuş okulun olduğu yer kötü demiş,sildik onu aradan,gerçi zaten tutması imkansızdı:işsiz:

uygundur balım
abartmadığın sürece yiyebilirsin
günde 1.5 avucu geçmesin
ben gece 22:30 da yediğim de oluyor bazen yarım avuç kadar
faydalı yağ sorun olmuyor porsiyonu az
ve gerçekten wc için etkili maşallah
Tamamdir canim benim :KK74::KK74::KK74:

Yazlar bizde çok hareketli geçiyor canim ya dışarıda da çocuklarla ilgilenmek lazım kız çok tehlikeli
Anca bide insanların içinde teli ele alınca iş karistiriyormussun gibi tuhaf tuhaf mantiksizliklar
Ayy hic deme evli barkli ne bu boyle telefon elinden düsmuyo gibi degisik bakisları bende biliyorum o bakısları :confused:

Ne zaman geliyon peki :KK36:

temizlik muhabbeti başlamış
kaç kızım miu :KK55:

D3S1R3 D3S1R3 :KK74: içimden geldi :süslü:

Iccinden gelmismis:tokat::KK4:
:tokat::KK4:
:tokat::KK4:

sen pek anlamazsın ama Eki Görüntüle 2179336
yinede çöz hadi :KK53::KK70:
kızzz o resmi nerden buldun allah iyiligini :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evet bende ona endeksledim kendimi bayram,izin bi bitsin havalarda serinler hem o zaman evde spor time:spor:
istanbul
izmir
ankara
kocaeli yazdık

aslında istanbuldan sonra gebze teknik üniv. yazmıştık ama oğlum birisiyle konuşmuş okulun olduğu yer kötü demiş,sildik onu aradan,gerçi zaten tutması imkansızdı:işsiz:
Cok heyecanli:rolleyes: Hayirlisi olsun insallah. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum:KK37::KK37:

istanbul
izmir
ankara
kocaeli yazdık

Begus hadı hayirlisı canim cook gece birakmayin sistem kasılir adam akılli eve gider gitmez girin bence kuzu

2018-08-14 14.16.17.webp

Tam bir mikrop düşmanı çıktım :deli:

@MiuLego balım yine ekmek yemem de.. şöyle biz yayladayız ya.. sitenin kapısında bi kadın işlenmemiş undan tandır ekmeği yapıyor.. oğlum flnsa evde ya.. kalabalık yapıyoruz kahvaltıyı.. oğlum çok seviyor sıcak sıcak alıp geliyo.. malum fazla kalmıcaz burda ekmekte çok güzel gerçekten bende kararında yiyorum kahvaltıda.. öyle işte..

Su konusunu beni bilirsin en az 3 lt içerim günde ;)

kızzz o resmi nerden buldun allah iyiligini :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bulurum ben :KK53:

Cok heyecanli:rolleyes: Hayirlisi olsun insallah. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum:KK37::KK37:
aynen çok heyecanlı,Rabbim pişman etmiycek en hayırlı yeri nasip etsin inşallah:KK9:
sağol canım güzel haberler alırsak sizlerle paylaşırım tabikide:KK200:

Begus hadı hayirlisı canim cook gece birakmayin sistem kasılir adam akılli eve gider gitmez girin bence kuzu

örtmenim bildirdik girişi yaptık:KK9:
dün akşam sadece gebzeyi çıkardık aradan,güncelleme yaptık

Eki Görüntüle 2179348

Tam bir mikrop düşmanı çıktım :deli:

helal olsun sana:KK5:
banada 5 yanlış yaptın dedi:duduk:benim temizlik anlayışım o kadar işte:KK75:

Back
X