- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslihan çözümü söylüyorum her sabah kalkınca ilk iş 1 kaşık zeytinyağı artı yarım litre suMest içiyorum mate içiyorum hurma yiyorum sonra yedik çay sabah çörek otu yagi içtim yok anam gelmiyor akşam oturdum klozete bağlılar gibi gelmiyor da melet sevdiler içeriyi.. cuma geceden beri tik yok
![]()
Evet canım bir kızım bir oğlum vardı şimdi kızıma yaren geliyor allahın izniyletevafuk55
oooyyy ne güzeelll heyecanllarrr
allah hayırli etsin
Allah her isteyenin kucagina nasip etsin hayirli zamanda bir kızın vardi dimi bir kiz daha geliyor![]()
Aynen canım özellikle bu düşünce ile çok istiyordum Rabbim nasip etti hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahtevafuk55 canm hayırlı olsn hep dert yanmısımdr bı ablam olsa dıye.dogacak kızın cookk sanslı cunku bı ablası var
Ne demek güzel nevom bitenem
Tebrik ederim canımÇok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim![]()
Çok geçmiş olsun canım aman soy yavruyuKızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle![]()
Ordegim balım amin çok teşekkür ederimRabbim hayırlı evlat etsin minnak kızını sağlıkla sıhhatle gelsin![]()
Amin flom teşekkür ederim darısı sana e mi
Bende izliyorum çok sapsikler eglendiriyorlar benierkenci kuş![]()
bende sevdim o ikiliyiBende izliyorum çok sapsikler eglendiriyorlar beni![]()
Aha kızın mi oluyorEvet canım bir kızım bir oğlum vardı şimdi kızıma yaren geliyor allahın izniyle
Aynen canım özellikle bu düşünce ile çok istiyordum Rabbim nasip etti hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım aman soy yavruyu
Ordegim balım amin çok teşekkür ederim
Amin flom teşekkür ederim darısı sana e mi![]()
Geçer inşallah canımBencede canim gotur gecmezse inS gecer
sağolasın canım uyuyor şimdi soydurmuyorki hastayken farklı çocuk oluyor üzerini çıkardım tekrar giydirdi sürekli ateşini takip ediyom geçecek inşallahEvet canım bir kızım bir oğlum vardı şimdi kızıma yaren geliyor allahın izniyle
Aynen canım özellikle bu düşünce ile çok istiyordum Rabbim nasip etti hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım aman soy yavruyu
Ordegim balım amin çok teşekkür ederim
Amin flom teşekkür ederim darısı sana e mi![]()
Kivanc tatlıtuğ esprisine yarıldım
Fitimmm valla aynı kafadayızAha kızın mi oluyorgeçmişteyim aradan gördüm
Çok sevindiiiiimmmm kız çocukBen
Allah gönlüne göre verdi kuzum![]()
Balım bir şey sur kirlenmiş çıkaralım de ay burada panik oldumGeçer inşallah canım
sağolasın canım uyuyor şimdi soydurmuyorki hastayken farklı çocuk oluyor üzerini çıkardım tekrar giydirdi sürekli ateşini takip ediyom geçecek inşallah
Ya ben genel olarak yaz dizilerine pek saramıyorum:)beğenmedin
sen ne izliyossun?![]()
Bir giderin var ne demek haahhaaateşekkür ederim mali
olsun kasap seni öyle beğenmiş,bi giderin var sonuçta
sosyal medya mesajımı görmezden geldiğinin farkındayım mesajımı aldım mali![]()
Kız geçsin artıkGünaydın
Netim yok gelemiyorum gelmiyorum sanmayın.
@Whiteblacklife sağol vayt değer verip yazmışsın. Herkes sağolsun.
Bakmayın öyle yazdığıma tabiki kimsenin el atmasını beklemiyorum.
İnsan bazen iki güzel söz görmek istiyor sadece.
Gereksiz naz caz işte.
Yoksa dermanı, çaresi, çözümü bende biliyorum.
Hakkın var düzgün yemediğim için de huzursuz oluyorum.
İnsanlık halidir bazen güçsüz mutsuz olursun.
Kimseyle konuşmak kimsenin yüzünü bile görmek istemezsin.
Sadece yalnız ve sessiz kalmak istersin.
Bazı hisleri tarif edersin içim daralıyor diye.
Bazılarını da tarif edemezsin.
Neden diye sorulduğunda bir cevap veremezsin.
Sonra geçer.
anladımYa ben genel olarak yaz dizilerine pek saramıyorum:)
Bişey izlemiyorum. Trt çocukta deney yapılıyor sonra tv kapanıp yatak muhabbeti başlıyor bizde:)
yani mali kendini beğenmiyorya demekki onu öyle beğenen olmuş ki almış anlamında,yani sevilecek bir hatun baabında,kendine haksızlık ediyor anlamındaBir giderin var ne demek haahhaaa
İşahi beğüş
![]()
Canım benim o kadar değil artık şurup faydası oldu küçük uyusa duş aldiracam oda cin gibi maşallah hele bı uyansinda terlemissin diye dediğin gibi çıkarmaya calisirimFitimmm valla aynı kafadayız
Sağlıklı da olsun inşallah canım
Darısı da sana olsun amin çok amin
Balım bir şey sur kirlenmiş çıkaralım de ay burada panik oldumuzuldum yani allah şifa versin
![]()
Keşke benim ikiz olsaİçime doğduikiz doguranlar anormal mi kız
benim koca çok isterdi ikiz olsun diye, şimdi sor salakmışım der
![]()
Benim herif de 3 cocuk istiyo.ben yok desem de israr edecek bilirim.o yuzden 2.ye niyetlendiginde ikiz olursa fena olmazKeşke benim ikiz olsatek seferde kurtulsam
![]()
Ben vermedimahu bile saatli menü vermişşok üstü şok ben