Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dedem daha aktif bu konulardaKuzenin mi yazdı yoksa![]()
Yi benitahinli coregim benim
![]()
Ooo maşallah canım hiit yap işte sabah Leslie yaptinSimdi ben bi spor daha yapicamda ne yapim kizlar
Canım yemek yeni yemişsin biraz vakit geçsin benceSimdi ben bi spor daha yapicamda ne yapim kizlar
Bak tam benim gezegen, tersim benKadınların gezegeni neden venüs biliyor musun eflalim...
Çünkü bütün gezegenler sağdan sola doğru dönerken bir tek venüs soldan sağa doğru dönermiş.. yani kadınlara ters diyorlar :))
Alllahh kalori bombasıSabah 7 aksam 7![]()
![]()
dimi miuda iki saat gecsin demisti ama baska vaktm yok cocuk uyanirsa yapamamki dahaCanım yemek yeni yemişsin biraz vakit geçsin bence
Yemek yiyip geldim kuzum.
Bisekilde yaparsın inşallahdimi miuda iki saat gecsin demisti ama baska vaktm yok cocuk uyanirsa yapamamki daha![]()
aynı canım yaa ateşi düştü biraz çorba iciriyom sürün vereyim ama mızmız zorla yediriyom akşama kadar kafayı kaldıramadı yattı uyudu durdu aksine küçükte uyumadı bugün vee benim pertim çıktı spor felan yapamadımarden32 kiz nasil oldu canim
Doktora goturseydin bi canim halsizlkde varsaBisekilde yaparsın inşallah
aynı canım yaa ateşi düştü biraz çorba iciriyom sürün vereyim ama mızmız zorla yediriyom akşama kadar kafayı kaldıramadı yattı uyudu durdu aksine küçükte uyumadı bugün vee benim pertim çıktı spor felan yapamadım
Goturecem canimda nasıl ama bende hiç halim yok anca babası gelince giderlerDoktora goturseydin bi canim halsizlkde varsa
Kocişle kahve keyfisi![]()
![]()