• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 üstü ydu sabah ama bakalım yarına artı gelir belki regl yım hacı ne halt olacağı belli olmuyor regl de
Bende iftardan önce 1 üstü gordum:KK53:
Bende orucum nolur nolmaz bakalim
Uyurken leptinler çalışmıyo resmen :tokat:

Bisekilde yaparsın inşallah
aynı canım yaa ateşi düştü biraz çorba iciriyom sürün vereyim ama mızmız zorla yediriyom akşama kadar kafayı kaldıramadı yattı uyudu durdu aksine küçükte uyumadı bugün vee benim pertim çıktı spor felan yapamadım
Geçmiş olsun canım :KK200:

Toparladım zor 1 ay geçti 3 kez istifa ettim kabul edilmedi bi dolu sorunla mücadele ettim bi de terapide cildiriyordum artik izin dönemi terapiye ara verdik 2 hafta tadıni çıkaracağım. Bu arada tatil için kalabalık bir grupla ayarladığımız tatil köyünün lisansı iptal olmus paramız yandi tatil iptal oldu. Nuhun gemisine gidemedik bebeği nuhun gemisinde yapcam karar verdim ilerde anlatacak hikayesi olsun. Kış iznini bekliyorum. :cool:
Ay çok sevindim iyi olduğuna inşallah izinden sonra da iyi olur inşallah kilon ne durumda çakıl aldın mı verdin mi

Ya ben bugün hiçbişey yiyemedim hastane işi vardı sonra da kuzenlere gittik basmış yemeklere tuzu aç kaldım bütün gün
Sallı menüm
Sabah 12.00
Bi dilim peynir
Bi parça karpuz
Akşam 18.00
İki çatal tavuk (çok tuzluydu yiyemedim)
İki kaşık cacık (çok tuzluydu)
Su 3 olmuştur
50 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

Back
X