• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makarna kavun, akşam yemeğinde ve salı günü menüsü:sinirli:
makarnayı cuma ya da cumartesiye bırak. salı çarşamba perşembe akşam yemeğinde karbon almıyoruz, sebze ya da protein alıyoruz:sopa:
spor yazmıyor?
ben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı valla :silah::silah::olamaz::olamaz:

sevmedim:110:
deniz olmadan tatil olmaz:KK43: konyadan antalyaya kayın:KK45:
yok kuzu ya, yaz çok pis çarptı maddi anlamda:KK14: yoksa eylül ekim gibi istiyordum bi daha denize gitmek ama ekstra masraflar çıktı. kardeşime laptop, yeğene yarım altın, arkadaşın iki çocuğu sünnet oldu ona 2 gram altın, kuzen evlenecem diyor o da kesinleştirirse 1 çeyrek altın:KK14: ehh bizim bi de krediler var:KK34: bu altınları dağıtmak için farklı şehirlere yol parası:skandal: bugün ayın 15 i ve ben kocadan harçlık aldım maaşım yetmedi:kızgın: anam ne dertliymişim begüş:KK70:

Kanepelerin arkasıni silmeden mi kapatiyonuz illa ki araya bir silme islemi giriyo :deli:

Sabah sabah nasıl ictin kız o corbayi:KK51:

Yok efendisiymis :63:
Dadlısıymis:63:

:110:

Hele ben gece yerde yatmisım nasil orda yattim hatirlamiyorum .dun gece dugun vardı oynamaktan zaten her yerim agriyodu bide yerde yatinca kütük gibi olmuusum :ruh:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Oooyyyyy güzel hemşooommmm ballı lokmaaammm kıskanmış mıııı sen Bi tanesin söyleme kimseye :KK200::KK200:

ay çok kötü
yeni sisteme hayır
insan alıştığı şeyde devam etsin ya böyle geçişler çok zorluyor
kolay gelsin kuzum
sağol kuzu debeleniyorum işte:KK70: halimizi bi görsen, bi bilgisayar başında 4-5 meslektaş tartışıyoruz, sanırsın ciddi bi mesele var, alt tarafı sistemi açmaya çalışıyoz:KK70::KK70::KK70::KK70:

Selam, neseli gunler:KK200:
hepfit hepfit dogum gunun kutlu olsun canisi. Ailen ve sevdiklerinle nice guzel yillara insallah:KK37:
:KK37::KK37::KK15:

benim bugün son mesaim izine çıkıyorum bayram bitimi salı günü full time olarak görüşürüz yoğun olurum unuturum diye şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum .tatilde part time olarak görüşürüz artık :halay::halay::KK55::KK55::KK25::KK25::KK36::KK36::KK36:
Hayirli bayramlar, iyi tatiller&eglenceler:KK39:

yok kuzu ya, yaz çok pis çarptı maddi anlamda:KK14: yoksa eylül ekim gibi istiyordum bi daha denize gitmek ama ekstra masraflar çıktı. kardeşime laptop, yeğene yarım altın, arkadaşın iki çocuğu sünnet oldu ona 2 gram altın, kuzen evlenecem diyor o da kesinleştirirse 1 çeyrek altın:KK14: ehh bizim bi de krediler var:KK34: bu altınları dağıtmak için farklı şehirlere yol parası:skandal: bugün ayın 15 i ve ben kocadan harçlık aldım maaşım yetmedi:kızgın: anam ne dertliymişim begüş:KK70:
oyy harbiden yaz ayı masraf ayı :KK34:
Allah kolaylık versin
bu konuda dertli olmayan varmı acabası:confused:bizde geçen bi hesap yaptık oğlanın okul işleri falan olursa tatile gidemiycez sanırım:işsiz:

sağol kuzu debeleniyorum işte:KK70: halimizi bi görsen, bi bilgisayar başında 4-5 meslektaş tartışıyoruz, sanırsın ciddi bi mesele var, alt tarafı sistemi açmaya çalışıyoz:KK70::KK70::KK70::KK70:
sistem önemli
upload_2018-8-15_11-45-5.webp
:KK70:

ben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı valla :silah::silah::olamaz::olamaz:
yarım saat 2 mil leslie kendini seviyorsan yapmalısın, ayırmalısın kendine. bak kimse boş değil zaman yaratabilmek için herkes kendini zorluyor

Back
X