- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
:) Allah yardımcın olsun.Iyidir valla tatile girince direk moral.motivasyon super keske her 3 ayda bir 1 hafta tatil olsa super olmaz miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Allah yardımcın olsun.Iyidir valla tatile girince direk moral.motivasyon super keske her 3 ayda bir 1 hafta tatil olsa super olmaz miydi
Şükür bi masraftan kurtuldun :))
Battım hippo bunalımdayım şuandaOhhh... afiyet olsun.. bu diyete başlamak çok masraflı yaa![]()
ı run each![]()
Kudüs hurması o coooookkk severimAma cankm çekmişti
O değil de o 4 hurma adı hangisiyle 7.5-8 tl ya
Kemirerek bir hurmayı 4 günde bitirmeyi planlıyorum
Çok pahalı ya o kocaman olanlar![]()
fiyatından sonra sevmiyorum artıkKudüs hurması o coooookkk severim
Evet cok pahalıfiyatından sonra sevmiyorum artık![]()
Arabistana gelin edelim seniArkadaşlar acil yayalım.
Evlenecek erkek arıyorum.
İstediğim özellikler: hurma alacak bana.
Adayları bana ulaştırın. Biriyle evlenecem![]()
Orta direk işi 3 hurmalı diyet olur muArtık hurma detoksu yapanlar kankim.
Çünkü zengin detoksu resmen. Günde 21 hurma
Zenginleri severim bilirsiniz. Hurma detoksu yapan en birinci kankimdir artık![]()
Kız hurmayla hayat mı geçerbende bekarlara sesleniyorum evlenmeyin yiyin için keyfinize bakın @MiuLego bekarlık sultanlık gerçekten![]()
Yok yok evlenin sultanlık diyenler hep evli zatenbende bekarlara sesleniyorum evlenmeyin yiyin için keyfinize bakın @MiuLego bekarlık sultanlık gerçekten![]()
heee çok mantıklıArabistana gelin edelim seniorda gençlerin hurma bahçeleri var hep
![]()
olmaz en az 7 olacakOrta direk işi 3 hurmalı diyet olur mu![]()
bende bekarlara sesleniyorum evlenmeyin yiyin için keyfinize bakın @MiuLego bekarlık sultanlık gerçekten![]()
en azından hurmanın vırvırı yok çenesi yok kız:))))Kız hurmayla hayat mı geçer![]()
heee demi vallaha öyleYok yok evlenin sultanlık diyenler hep evli zaten![]()
ya hahahahahahahaen azından hurmanın vırvırı yok çenesi yok kız:))))