• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla bizimkide yapmıyor canım üstüne gitme ,yap dedikçe inada biniyor ,bizimkide okuyor anlatırken ıııııııı sürekli ııı lıyor valla dinlerken yoruluyorum hiç anasına çekmemiş seri konuşma yok :işsiz::işsiz::işsiz:
Kaçıncı sınıf canım? Anlatmada sıkıntı yok, ilk okumayı öğrendim hep anlatırdım, önemli olan bence bu diye

nerdeee begüş, adımız memur ama değil kaytarmak adamı,başka birinin işini yaparken azcık bekletsen bimer e şikayet ediyor :KK43:
Benim adam da çalışıyor cidden çok çalışıyor memur yani. Olsun kuzum aldığınız parayı hakediyorsunuz en güzeli bu.

bilerek kırmışsındır sen onu:sinirli: yedin gofretleri wayta yenilecem diye bahanen mi olacak:sinirli: tartım yok mu diyecen:sinirli:
Carpilacan simdik :sinirli:
Kocama dedim yenisini alacakki gelirken :KK60:

Kime yenilecekmism gofrwte rağmen eksi gördüm bikere :21:

kız nerden buldun bu resmi Allahım ya çikilata
upload_2018-8-15_16-16-13.webp

hayallerinizin çikilatası bu artık:KK45:
@MiuLego kuzu bu resmi de kataloğa alalım, bak ne güzel proteinli çiklat:kk77:

ne çarpılacam cuma günü bi tartım yok tartılamıyorum de bak napacam seni:KK4:
öpme küsüm ben sana:63:
Kocam alacak gelirken dedim yaaa:63:

Operimmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Sen bana hala cevap vermedin cumaya 66 görürsem barisacazmi :KK60:
67de barisirz diyodun bak 66 diyorum :KK60:

Okulda iyi white, nasıl anlatsam ko hırs yok oğlum da , potansiyelini kullanmıyor. Aşırı hırstan bahsetmiyorum, ciddi ciddi aman olursa olur modunda. Ya 24 saatte 30 dk ne ki? Onun dışında zaten hep oyun vs var hayatında
Yapıyla alakalı eflal ya hiç bir hocam benim ders çalışmadığıma inanmazdi asla çalışmazdim ama dersler sahaneydi
Sulu çekim yapıyor mu makinan?
Bilmiyorum filtreli supurge

Selam kızlar
dümdük dalıyorum

Çok yoüunum bugün sabah kız ateşliydi geceden sabahta olunca asm götürdüm. Boğazlar danmış.

Ben de ofise geç geldim işler yoğun ortam stresli bugün pek gelemem canlar...

Sabah 1 incir ve 7 zeytin yedim şimdi de bişiler yiyorum akşamı yine erken kapatacağım.

Sabahtan da eksiyi gördüm akşamı erken kapatmak işe yaradı..
Geçmiş olsun canım

Back
X