• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar :KK200:
Doktor kontrolünden sonra 1 gece il merkezinde kaldık. Bugün de çocukları denize götürdük baya eğlendiler.. Bende kendi capimda suyla eğlendim çünkü yüzme bilmiyorum o_O
Bende bilmiyorum içinde zıplaya zıplaya eğleniyorum :D

Ahh cnm çok zor gerçekten... benim büyük oğlum bazen huysuzluk çıkarsa da en büyük destekçim .. bazı sabahlar erken kalkarsa kardeşi uyanınca gelip beşikten alıyor anne sen uyumaya devam et ben oynatırım onu diyo :)) cnm yaa ♡♡♡
Ay maşallah oğluma ben bakalım ne zaman rahat edeceğim

Sahur
O aksam gofret yedigim için
Yarim şeftali yedim su içtim yattım

Iftar
1 kase mercimek çorbası
Mecbur kaldım yemekte cis vardi
Mecbur corba içtim çarşamba karbon olmamalıydı biliyorum :(

Olmadi bu gün menüm ya çok yoğundum
Suda icemedm 1.5 lt anca icmismdir

Spor yok :(

Puanım = 1

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Slm kucuk esmer kuzuuu
Sabah menü 10.15
3 yumurta 2 kasık yulaf ezmesı yarım cay bardagı süt bı tutam dereotu 2 bıber az soganla omlet.annemle beraber yedk
3 catal peynır
1 salatalık
3 dılım domates
1 zeytın
1dlm tb ekmek
1 bardak acık cay
Ara ogun 15.00
10 cıg fındık
Yarım muz uzerıne kakao tarcın
Aksam menü 18.00
1 tabak guvec yemegı
Bı kase cacık
Su 2.5
Spor yok malum annem var dıyet madunda olmamamlıyım cunku tartısmaktan cok yoruldm neden yarım ekmek yemıyosun 1 dlm ekmekle sut mu olur dıyor anlatmaktan usandm.dogus cekıs yedıklerımı kacırmamaya calısıyorm.bu hafta 60 i gorucektm guya oyyy. sporsuz gıtmıyo benden
@MiuLego

Yine kotayi astim netimmm bitiyoooo yine esimle papaz olcam ama yapcak bisi yok diyetisyen parasina saysin :rolleyes::rolleyes:
Cardio yapamadm net.acmadi bende 2mil leslie yaptim teyy teyyy gece sporuda fena degilmis ama sabah kalkimca yapilan spora hic bir seyi degismem:KK71::KK71:

Acil menu carsamba menusu
8.00 kuru kayisi
10.00 2 has yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir domates salatalik
11.00 sutlu kahve
13.30 iskender yagsz ekmeksiz bol salata yogury
18.00 salata .

@MiuLego

Su 2.5
Spor 1 saat tempolu yuruyrus
15 dk leslie

Back
X