Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!Sorma her izin günü programlamış gibi kendini. bi laf yetiyo benim bütün günümün içine etmeye
Hayırlı geceler caniimm :))Kızlar hayırlı geceler bu arada :) yine ben![]()
Ben varm filavirmHellööö
İşleri hallettim, kafam kazan gibi oldu
Kimsecikler kaldı mı ki acaba burda?
Ben galp senin büyük oğlanAhh cnm çok zor gerçekten... benim büyük oğlum bazen huysuzluk çıkarsa da en büyük destekçim .. bazı sabahlar erken kalkarsa kardeşi uyanınca gelip beşikten alıyor anne sen uyumaya devam et ben oynatırım onu diyo :)) cnm yaa ♡♡♡
Geçmiş olsun, bol şifalar eşine..Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Ay iki dakla geçmiş yapayım, gün içinde neler oldu öğreneyimHayırlı geceler caniimm :))
Ben varm filavirm
Yat uyu dinlen güzelce
Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
AhhhaaaaaaaBUGÜN DOĞUM GÜNÜM DEĞİL![]()
AhhaaaHERGÜN KUTLAYACAĞIZ KIZLAR..
TUTTURANA KADAR NAPALIM.. HATIRLAYAMIYORUM BİR TÜRLÜ.
ÇARE HERGÜN DOĞUM GÜNÜSÜ KUTLAMAK![]()
Ay keşke her 3 ayda bir tatil, 1 hafta iş olsaIyidir valla tatile girince direk moral.motivasyon super keske her 3 ayda bir 1 hafta tatil olsa super olmaz miydi
ı run each![]()
Sebep?Hurma
Badem
Kudüs hurması
Medine hurması
Aldım
Hee bir de yazecik kuru incir
Ow yeaaah![]()