• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!
:KK48::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Geçmiş olsun canim :KK200:

@MiuLego çok özür dilerim akşam ütüye daldım, peşine eşim geldi, çocukları uyuttum bende uyudum, menüyü yazmamışım.

10:00 / 14:00 / 18:00 7 şer hurma, 1 er kase yoğurt

Su: 3 litre ,1 litre dukan gazoz
Spor : 2 mil leslie , fil temizlik

Bizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!
:KK48::KK48:
Aferim flo ez onu parçala ikiye biç :D. :D

İçime canavar kaçmış kızlar
İştah tavan, gözüm doymuyor, az önce hepfitin böcuklu çikiletasını gördüm canım istedi
:bicak:
Zaten hırma muhabbetine 5 tane gömdüm
:bicak:
3-5 de kiraz yedim
Regl beni çok fena çarpıyor yaw
Canın böcekli çikolata mı istedi :KK57:
Kedilerle köpuşden uzak dur :skandal:

Yaw ağlama kız, burdan bir tane kargolayacağım bu gidişle
:KK70:
Şiir yazacakmış gibisin melek
Bak sana bir şiir yazayım
:KK200: