- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ee cnm keşke dün diyeydi wc sıkıntısınıKızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartıdedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
@MiuLego
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee cnm keşke dün diyeydi wc sıkıntısınıKızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartıdedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Iftar oncesine kadar epey iner merak etme.mest cayi al hemen bugun iftardan sonra icKızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartıdedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Hoş geldin mimu..Merhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Mium nerde @MiuLego![]()
Hoşgeldin cnm.. İlk sayfadaki şarkı senin di mi?Merhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
İki gündür bende yapıyorumGünaydınev halkına tost yaptım ama ben yemem :))
Çok teşekkürler canımGeçmiş olsun, bol şifalar eşine..
Amiin inşallah Çok teşekkürler canımCanım çok geçmiş olsunnn Rabbim hayırlısı ile ameliyattan güzel çıkmasını nasip etsin
Evet ahu gözlü güzel kadın![]()
Çok teşekkürler :kalp:Geçmiş olsun canim![]()
Sağol eflalimŞimdiden geçmiş olsun canım
Sağol canım fıtık ameliyatı olacak..Farkettim
Oldu bak
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı![]()
Vaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 varMerhabalar; çok eskilerden mimu ben
Evde öyle tek durabiliyorlar mıIyiyim kuzucumsabahın köründe kedi, hamster ve güvercin bir haftalik mama ve suyunu ayarladım, konyaya gidiom
![]()
olacak olacak tutturacağız inanıyorum
Kim canımÇok teşekkürler canım
Amiin inşallah Çok teşekkürler canım
Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim örtmenin simanda hiç yabancı gelmedi valla sanki tanış gibiyim
Çok teşekkürler :kalp:
Sağol eflalim
Sağol canım fıtık ameliyatı olacak..
Vaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 var
Rabbim bende kıstığı boyu mimu ya vermişVaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 var
Niye yorgunsun kuzumHoş geldin mimu..
seni tanıyorum .. nasıl dersen aus la konuşurduk.. boy pos maşallah derdi ay yanlış mı hatırlıyorumilk sayfada şarkın da var hala
tabi ki var yerimiz olmaz mı hele ki takımın eski üyesi gelmişse .. hoşgeldin
buradayım sabah papatyamçok yorgunum eflalim ben ya nasıl kendime geleceğim bilmiyorum
18imde cnm..olacak olacak tutturacağız inanıyorum
bu hafta olduğu kesin en azından![]()
Gecmis yapmadin mi hacı. Kiz soyledi hangi gun oldugunuolacak olacak tutturacağız inanıyorum
İYİ Kİ DOĞDUN LÖPEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HEPİ DE BÖRTDEY TU YUUUUUUU
HANİMİŞ ELMA SU YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hepfit
Bunada şükürVuuuuuu
Banada esim 70 e varinca waffle alicak anca ona parasi yetiyo![]()
Dün yoğundum canım aklıma sonradan geldiEe cnm keşke dün diyeydi wc sıkıntısını
@MiuLego
emzirince icebilirim dimi akşama kadar hallonulurda gerek kalmaz inşallahIftar oncesine kadar epey iner merak etme.mest cayi al hemen bugun iftardan sonra ic
18 ı ben biliyorum kiolacak olacak tutturacağız inanıyorum