- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ne vuruyon be.En iyi koruma yapan takim birinci olsa fln guzel olmaz mi.
Sen de sisko olup olup mezun olmazsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne vuruyon be.En iyi koruma yapan takim birinci olsa fln guzel olmaz mi.
Evde diyet waffle yapsın demek istedim miucumnasıl? nasıl yani? sen baya milleti yemeye teşvik ediyorsun hippo hayırdır
ahaa haa sağol flawırım
Begüş senin içinden accayip espiriler çıkıyor bazen
10 kere baktım ne ola ki diye
![]()
tabi ki yaparsın neden yapamayasın.. o azim irade var demek ki sende.. üzülme.. tek derdin kilo olsun verirsin
Yok kuzu sırf şeker başka bişey değil. O zamanlar o kadar çok yapmışızki senelerdir aklıma bile gelmiyo görünce canım bile çekmiyovaaaaasssss beeeebak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim
saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim
![]()
Yok koklicam koklamakda istahi kesiyomusnabıcan o waffle ı zumrud? yiyecen mi 70 olunca?nabıcan o waffle ı
![]()
Etmesabahları böyle güzel haberlere bayılıyorum
evet baya baya tehdit
bidaha ediyim mi![]()
Cıs kaptanım o ben uyardımeflaaaaaaaaaaaaaaallll![]()
Yok kuzum yaa normal halim libidolu bi de onu yersem mazallah duvarlarda delik açarım ellerimle![]()
![]()
inşallah flawırım inşallah gelcekte pişman olmaz,meslek seçimi gerçekten çok zorEn iyisi beğüş, geleceğin mesleği
İşşaşah istediği olur
Berna vurdu gol olduuuNe vuruyon be.En iyi koruma yapan takim birinci olsa fln guzel olmaz mi.
Sen de sisko olup olup mezun olmazsin![]()
Hosgeldiniz.Bi kere yapmissiniz bi kere daha yaparsiniz.al ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü![]()
Valla mi eflal.bana hic olmadizaten yiyemezsin ki ağır gelir eminim vücudun alıştı sağlıklı beslenmeye. Ben mesela mola verdiğim dönemlerde kızartma yiyemedim çok ağır geldi
![]()
Canım internetim yoktu simdi tatile otele geldik ordan bağlanmaya çalışıyorum buda zayıf ama 12 den sonra kendi internetim geliyo köydeydik eşimin de bitmişti interneti toplu bildiricem inşallah sporları
Bana oldu yani buraya yedim yazıyorum ya hani aslında yediklerimı yazsam bu muydu dersiniz asla abartılı yemedim ben. Yiyemedim midem almıyorHosgeldiniz.Bi kere yapmissiniz bi kere daha yaparsiniz.
Valla mi eflal.bana hic olmadi![]()
Aaa dün akşam ki benNehiri yakaladım. Güya müdür gitti işler filan diye bizi kandırıyor. Parti kızı olmuş nehir
nehirnil111 Eki Görüntüle 2179972 Eki Görüntüle 2179973 Eki Görüntüle 2179974
Ay ne guzel.Ben yediklerimi bi yazsamBana oldu yani buraya yedim yazıyorum ya hani aslında yediklerimı yazsam bu muydu dersiniz asla abartılı yemedim ben. Yiyemedim midem almıyor
hoşgeldinMerhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)